google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέες φήμες για iPhone mini με οθόνη 4 ιντσών - Techland.gr

Ads

Νέες φήμες για iPhone mini με οθόνη 4 ιντσών

Ο αναλυτής Timothy Arcuri της Cowen and Company εξέδωσε σημείωμα προς τους επενδυτές αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο 4 ιντσών μοντέλο iPhone που θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του το 2015. Σύμφωνα με τον Arcuri, η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει τρεις νέες εκδόσεις του iPhone το επόμενο έτος, με το λεγόμενο iPhone 6s mini στις 4 ίντσες να συμπληρώνει τα μεγέθη της τρέχουσας γενιάς.
Οι πηγές του αναλυτή κάνουν λόγο για προδιαγραφές παρόμοιες με αυτές του iPhone 5s, αλλά το σχέδιο θα είναι αυτό των iPhone 6 και 6 Plus. Ο ίδιος αναλυτής έχει σωστά αποκαλύψει μια σειρά από λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone 6 τον Ιανουάριο του 2014, αλλά εσφαλμένα υποστήριξε ότι το iPhone 6 Plus θα έχει ένα πιο ισχυρό επεξεργαστή από το iPhone 6. Αντίστοιχες πληροφορίες από την Ασία είχαμε και στις αρχές Δεκεμβρίου.

Εάν οι λογικές πληροφορίες αποδειχθούν αληθείς, η νέα συσκευή 4 ιντσών θα μπορούσε να αντικαταστήσει το iPhone 5c, που σήμερα είναι η οικονομικότερη συσκευή στης σειρά της Apple. Σύμφωνα με τον Arcuri, το νέο 4 ιντσών iPhone 6s mini μπορεί να έχει στόχο την κατασκευή με εξαρτήματα χαμηλού κόστους από την Qualcomm, ώστε να κρατηθεί η τιμή πώλησης χαμηλά.

Για χρόνια η Apple προωθούσε τα μικρότερα μεγέθη της οθόνης των συσκευών της ως ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, καθώς τέτοια τηλέφωνα επιτρέπουν στους χρήστες την εύκολη χρήση με το ένα χέρι. Οι καταναλωτές όμως δείχνουν την προτίμηση τους για τις μεγαλύτερες οθόνες. Η Apple έκανε την αλλαγή φέτος σε μεγαλύτερες οθόνες, αλλά το πλεονέκτημα μιας μικρότερης σε μέγεθος συσκευής παραμένει.

Το iPhone 6 και το jumbo iPhone 6 Plus έτυχαν θερμής υποδοχής από τους καταναλωτές, αλλά αρκετοί άνθρωποι και πελάτες της Apple έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους με τα μεγαλύτερα μεγέθη. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό η Apple να συνεχίσει να προσφέρει νέα μοντέλα iPhone με οθόνη 4 ιντσών, αν και ίσως χωρίς το καλύτερο hardware.

Οι πηγές του αναλυτή από την εφοδιαστική αλυσίδα δείχνουν επίσης ότι η Apple θα ξεκινήσει ένα μεγαλύτερο 12.9 ιντσών iPad την άνοιξη, ενώ αναμένει το μεγαλύτερο iPad να αναζωογονήσει τις πωλήσεις, με αρχικές αποστολές 15 έως 20 εκατομμυρίων μονάδων.

Κλείνοντας, θα θυμίσω ότι οι φήμες για ένα μικρότερο iPhone nano ξεκίνησαν λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007, και από τότε συνεχίζονται κάθε χρόνο, σαν ένα προγραμματισμένο γεγονός.
Νέες φήμες για iPhone mini με οθόνη 4 ιντσών Νέες φήμες για iPhone mini με οθόνη 4 ιντσών Reviewed by D.Pap on 9:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.