google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Motorola Droid Turbo - Techland.gr

Ads

Διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Motorola Droid Turbo

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του Motorola Droid Turbo που διανέμεται αποκλειστικά από τη Verizon στις ΗΠΑ, η Motorola, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, πρόκειται να παρουσιάσει τη διεθνή έκδοση του με την ονομασία Motorola Moto Maxx. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσίαση αυτή πρόκειται να γίνει στις 5 Νοεμβρίου σε event της Motorola στη Βραζιλία.

Από τη Βραζιλία όμως και το κοινωνικό δίκτυο Google Plus έρχεται και η διαρροή φωτογραφιών, οι οποίες το μόνο που επιβεβαιώνουν προς το παρόν είναι η ονομασία του. Όπως φαίνεται το Motorola Moto Maxx είναι ίδιο εμφανισιακά με το Motorola Droid Turbo, έτσι έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1440 x 2560 pixels (QHD), εξοπλισμένο με το SoC Qualcomm Snapdragon 805 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,7 GHz και Adreno 420 GPU. Επίσης έχει 3 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει camera με αισθητήρα ανάλυσης 20,7 Megapixel. Στα αξιοσημείωτα είναι και η μπαταρία των 3.900 mAh με δυνατότητα Turbo Charging και το ότι «τρέχει» Stock Android 4.4.4 KitKat.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η αποκλειστική συσκευή για τη Verizon, Droid Turbo, θα διατεθεί και σε άλλες αγορές με άλλη ονομασία (καθώς το όνομα «Droid» μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τη Verizon). Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πότε και αν θα διατεθεί το Motorola Moto Max και σε άλλες αγορές εκτός της Βραζιλίας αλλά ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα στις 5 Νοεμβρίου από τη Motorola.
Διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Motorola Droid Turbo Διέρρευσε η διεθνής έκδοση του Motorola Droid Turbo Reviewed by D.Pap on 4:17 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.