google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Asus Nexus Player: Έρχεται η πρώτη Android TV συσκευή - Techland.gr

Ads

Asus Nexus Player: Έρχεται η πρώτη Android TV συσκευή

Το φθινόπωρο έρχεται μαζί με τις πρώτες κρύες ημέρες μετά το καλοκαίρι και μαζί έρχεται και το Android TV, με τους κατασκευαστές να δίνουν το δικό τους προσωπικό αγώνα, ώστε να είναι πανέτοιμα τα επερχόμενα προϊόντα τους για να κατακτήσουν τα σαλόνια όλων μας. Μία από αυτούς είναι και η Asus που κατασκεύασε ένα set-top box με όνομα Nexus Player και η πληροφορία ήρθε από αναφορά ενός benchmark.

Το νέο αυτό set-top-box από την Asus, τρέχει Android L και εντός του συσκευάζει SoC Intel Αtom με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,83 GHz με GPU PowerVR G6430 Rogue, 1 GB RAM και 8 GB εσωτερική μνήμη. Αυτό το σύστημα έχει δοκιμαστεί σε δύο οθόνες διαφορετικών διαστάσεων, μίας των 23,7 ιντσών και μία των 31,9 ιντσών ανάλυσης 1080p.

Ενώ βλέπουμε ότι εντελώς αναπάντεχα το πρώτο Android set-top box TV θα χρησιμοποιεί SoC της Intel, γεννάται το ερώτημα τι προβλέπεται για τους υπόλοιπους κατασκευαστές chip, θα τροφοδοτήσουν με τα δικά τους μοντέλα SoC άλλες συσκευές με Android TV; H απάντηση είναι θετική, καθώς η Google έχει ήδη δηλώσει πως θα υπάρξουν και συσκευές με SoC της Qualcomm, Nvidia, MediaTek και Marvell.

Κρίνοντας από την ονομασία και μόνο, το νέο Asus Nexus Player πιθανόν να βρίσκεται στο «ράφι» του καταστήματος Google Play. Εκτός από την Asus, πάνω στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και την δημιουργία δικών τους τηλεοράσεων με Android TV εργάζονται εταιρείες όπως η Razer, η Sony, η Sharp, η Philips και η TP Vision.
Asus Nexus Player: Έρχεται η πρώτη Android TV συσκευή Asus Nexus Player: Έρχεται η πρώτη Android TV συσκευή Reviewed by D.Pap on 8:46 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.