google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Samsung "την λέει" στην Apple περί αυτονομίας σε νέα διαφήμιση - Techland.gr

Ads

Η Samsung "την λέει" στην Apple περί αυτονομίας σε νέα διαφήμιση

Η Samsung σε νέα της διαφήμιση βρίσκει αφορμή να την πει στην Apple για την κακή μετριότατη αυτονομία των iPhone.

Και φυσικά μας προτρέπει να αγοράσουμε -δεν θα το μαντέψετε με τίποτα- ένα Galaxy S5!

Η διαφήμιση έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και αναφέρεται στους κατόχους iPhone ως "Wall Huggers" δηλαδή ως "άτομα που αγκαλιάζουν τοίχους" στην ανάγκη τους να φορτίσουν το κινητό τους.
Έχω βρεθεί σε πολλά αεροδρόμια στην ζωή μου και μπορώ με σιγουριά να πω ότι η παραπάνω κατηγορία ανθρώπων -αν και προφανώς δεν είμαι μόνο χρήστες iPhone- υπάρχει!


Οι πιο "ψαγμένοι" wall huggers κουβαλάνε μαζί τους και ένα "ταφ" σε περίπτωση που κάποιος άλλος έχει προλάβει την πρίζα που "χρειάζονται".

Προσωπικά το βρίσκω δυσάρεστο συσκευές που πωλούνται σε τιμές "ναυαρχίδας" να έχουν χειρότερη αυτονομία από entry level Android κινητά (π.χ. Moto G ή Moto E).

Η Samsung στην διαφήμισε ανέφερε και το γεγονός ότι το S5 έχει αφαιρούμενη μπαταρία, ή και το σχετικό power saving mode του.

Όπως και να χει, όλα τα σύγχρονα Smartphones θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν ακόμα καλύτερη αυτονομία και χαίρομαι που το Project Volta θα βοηθήσει και αυτό σε αυτόν τον τομέα.
Η Samsung "την λέει" στην Apple περί αυτονομίας σε νέα διαφήμιση Η Samsung "την λέει" στην Apple περί αυτονομίας σε νέα διαφήμιση Reviewed by D.Pap on 3:55 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.