google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΖΤΕ Nubia Z7 mini: Οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή 2GHz και ίδιο μέγεθος με το Z7 - Techland.gr

Ads

ΖΤΕ Nubia Z7 mini: Οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή 2GHz και ίδιο μέγεθος με το Z7

Όπως ακριβώς συνέβη με το Nubia Z5s mini, ένα σχεδόν πιστό αντίγραφο της ναυαρχίδας της ZTE με ορισμένες μικροαλλαγές και σε μικρότερο μέγεθος, έτσι και τώρα η εταιρία σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή του Z7 mini, τον μικρού αδελφό του φημολογούμενου Z7 που θα αποτελέσει την επόμενη high-end πρόταση των Κινέζων. Για το Nubia Z7 υπήρξαν διαρροές εικόνων προσφάτως και μάθαμε μερικά από τα specs του, όπως αλουμινένιο unibody σχεδιασμό, κ.ά. Οι πληροφορίες μας εμπλουτίζονται καθώς στην βάση δεδομένων της αντίστοιχης Κινεζικής υπηρεσίας FCC φαίνεται να έλαβαν έγκριση δύο νέα τηλέφωνα με τους κωδικούς NX507J και NX505J. Κάποιοι επεξεργάστηκαν αυτά τα στοιχεία και εκτιμούν ότι το NX505J που θα φέρει οθόνη 5.5 ιντσών ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε για το Nubia Z7, ενώ το NX507J θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Nubia Z7 Mini.

Τα όσα γνωρίζουμε από τις νέες φήμες είναι πολλά, καθώς μετά την άδεια που δόθηκε από την ρυθμιστική αρχή, το αποτέλεσμα ήταν να επακολουθήσει το φαινόμενο της διαρροής των specs του τηλεφώνου. Έτσι λοιπόν το νέο mini θα φέρει πιθανόν οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920x1080pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2GHz, RAM 2GB, 8MP ψηφιακή κάμερα πίσω και 5MP κάμερα μπροστά. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου είναι στα 16GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.


Όσον αφορά τώρα το μέγεθός του, οι ενδεχόμενες διαστάσεις που θα φέρει το Nubia mini Z7 είναι σχεδόν ίσως με αυτές του Nubia Z7, μια συσκευή που υποτίθεται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών. Αυτό ακούγεται περίεργο, αλλά χθες διέρρευσε εικόνα του Z7 στην οποία εμφανίζεται ένα smartphone που φέρει μηδαμινά περιθώρια γύρω από το κεντρικό πάνελ της οθόνης τους, επομένως το Z7 είναι μια συσκευή περιορισμένων διαστάσεων για το μέγεθος οθόνης που θα περιλαμβάνει. Από την άλλη, το Z7 mini θα έχει ίδιο μέγεθος αλλά θεωρητικά κάποιοι το βρίσκουν πως έχει τις τυπικές διαστάσεις που έχει κάθε 5 ιντσο smartphone της αγοράς. Η ανακοίνωσή του αναμένεται αυτόν τον μήνα και θα έρθει με Android 4.4.2 KitKat.
ΖΤΕ Nubia Z7 mini: Οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή 2GHz και ίδιο μέγεθος με το Z7  ΖΤΕ Nubia Z7 mini: Οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή 2GHz και ίδιο μέγεθος με το Z7 Reviewed by D.Pap on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.