google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιός σε email που υποστηρίζει ότι έχει σταλεί από την Apple - Techland.gr

Ads

Ιός σε email που υποστηρίζει ότι έχει σταλεί από την Apple

Αν λάβετε ένα email που στον τίτλο του λέει "The wait is over. Proudly introducing the new iPhone 6." μην το ανοίξετε!Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να δείτε και να αγοράσετε το iPhone 6 και το iWatch αλλά αν λάβετε ένα email που στον τίτλο του λέει "The wait is over. Proudly introducing the new iPhone 6." μην το ανοίξετε!
Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου είναι αρκετά πειστικός, αλλά το site δεν ανήκει στην Apple!

Το email, παρότι ...περιέχει τα επίσημα σύμβολα της Apple και το “μαϊμού” email sales@apple.com, ανακατευθύνει τον χρήστη σε ένα διαφορετικό site έτοιμο να μολύνει τον υπολογιστή σας με κακόβουλο λογισμικό.

Είναι προφανές ότι πολλές “παρα-οργανώσεις” του διαδικτύου θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ανυπομονησία μας για τα νέα προϊόντα της Apple, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!

Σε κάθε περίπτωση, όταν λαμβάνετε email, πριν πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο περιέχεται σε αυτό μπορείτε με ένα δεξί κλικ πάνω του να επιλέξετε πληροφορίες και να δείτε που ανακατευθύνει.

Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση του αποστολέα που έστω και αν εμφανίζεται να είναι γνωστή, μπορεί να κρύβει από πίσω κάποιο διαφορετικό πραγματικό email. Και σε αυτή την περίπτωση, αν κάνετε δεξί κλικ πάνω στη διεύθυνση του αποστολέα μπορείτε να δείτε όχι απλά το όνομα που αυτός επέλεξε να δημοσιοποιήσει, αλλά την πραγματική ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.

Προσοχή λοιπόν!
Ιός σε email που υποστηρίζει ότι έχει σταλεί από την Apple Ιός σε email που υποστηρίζει ότι έχει σταλεί από την Apple Reviewed by D.Pap on 1:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.