google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Blek: Ένα φανταστικό παιχνίδι που δίνει νέα σημασία στον όρο πρωτότυπο! - Techland.gr

Ads

Blek: Ένα φανταστικό παιχνίδι που δίνει νέα σημασία στον όρο πρωτότυπο!

Σε κάθε παρουσίαση παιχνιδιού προσπαθούμε να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να το περιγράψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό που μας προκάλεσε. Το Blek είναι ένα τρομερό παιχνίδι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, για το οποίο όμως όσα και να πεις είναι πραγματικά λίγα.
Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, στο Blek πρέπει να σχεδιάσουμε μία γραμμή, η οποία μόλις αφεθεί από το χέρι μας συνεχίζει και κινείται μόνη της, στο ίδιο μοτίβο και προς την ίδια κατεύθυνση. Σκοπός είναι να σχεδιάσουμε με τέτοιο τρόπο τη γραμμή μας ούτως ώστε αφού την αφήσουμε από το χέρι μας, να περάσει πάνω από όλες τις πολύχρωμες τελείες, αλλά όχι από τις μαύρες. Το φοβερό στοιχείο του Blek είναι ότι δεν υπάρχει μία λύση σε κάθε πίστα, καθώς ο κάθε παίκτης μπορεί να σχεδιάσει ότι του αρέσει αρκεί να μην πέσει στις μαύρες τελείες.

Οι πρώτες πίστες είναι αρκετά εύκολες για να σε βάλουν στο νόημα αυτού του περίεργου concept, όμως αυτές που ακολουθούν θα στραμπουλήξουν τον εγκέφαλό σου. Παρόμοιο ενθουσιασμό με αυτό του Blek μας είχε προκαλέσει μόνο το Zen Bound 2.το οποίο είχε επίσης ένα τρομερά πρωτότυπο concept για όσους το έχουν παίξει .
Κυκλοφορεί στο Play Store με 2.19€ και είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε οικογενειακώς.

www.doctorandroid.gr
Blek: Ένα φανταστικό παιχνίδι που δίνει νέα σημασία στον όρο πρωτότυπο! Blek: Ένα φανταστικό παιχνίδι που δίνει νέα σημασία στον όρο πρωτότυπο! Reviewed by D.Pap on 1:21 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.