google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Prism launcher: Για όσους χρειάζονται έναν απλό και όμορφο και ΔΩΡΕΑΝ launcher στη συσκευή τους - - Techland.gr

Ads

Prism launcher: Για όσους χρειάζονται έναν απλό και όμορφο και ΔΩΡΕΑΝ launcher στη συσκευή τους -

Η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας είναι ο launcher και όπως είναι φυσικό θα πρέπει να μας βολεύει απόλυτα για να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε άνετα και γρήγορα. Ανάμεσα στους πολύ "φορτωμένους" με χαρακτηριστικά launcher, ο Prism προσφέρει κάτι απλό και όμορφο για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη με το smartphone τους.
Διαθέτει όλη και όλη μία οθόνη η οποία περιλαμβάνει το ρολόι και τις αγαπημένες μας εφαρμογές. Σε αυτή την οθόνη μπορούμε να εμφανίσουμε από τέσσερις έως 36 εφαρμογές ενώ για να δούμε τις υπόλοιπες, απλά σέρνουμε το δάχτυλό μας από κάτω προς τα πάνω. Μέσα στο συρτάρι των εφαρμογών υπάρχει επίσης και μία μπάρα αναζήτησης με την οποία μπορούμε να ψάξουμε για κάποια συγκεκριμένη ή να περιηγηθούμε στο ίντερνετ. Όσο για τις ρυθμίσεις αυτές εμφανίζονται με διπλό άγγιγμα στην επιφάνεια και περιλαμβάνουν απλά πράγματα όπως την αλλαγή wallpaper και τις μικρορυθμίσεις του launcher.

Για όσους λοιπόν δε συγκινούνται από τα widget, τα animation και θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους εύκολα και γρήγορα, ο Prism είναι ότι καλύτερο. Θα τον βρείτε δωρεάν στο Play Store.

doctorandroid
Prism launcher: Για όσους χρειάζονται έναν απλό και όμορφο και ΔΩΡΕΑΝ launcher στη συσκευή τους - Prism launcher: Για όσους χρειάζονται έναν απλό και όμορφο και ΔΩΡΕΑΝ  launcher στη συσκευή τους - Reviewed by D.Pap on 9:38 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.