google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην παραγωγή από Ιούλιο τα εξαρτήματα του iWatch - Techland.gr

Ads

Στην παραγωγή από Ιούλιο τα εξαρτήματα του iWatch

O αναλυτής Brian White αναφέρει σήμερα ότι διάφορα εξαρτήματα του επερχόμενου iWatch της Apple ξεκινάνε την μαζική παραγωγή τους τον επόμενο μήνα. Ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το smartwatch της τον Σεπτέμβριο ίσως μαζί με την επίσημη πρώτη του iPhone 6.


H αναφορά του αυτή είναι βασισμένη σε πρόσφατη επίσκεψη του στo Computex, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά show της Ασίας όπου η wearable συσκευές ήταν από τα προϊόντα που συζητήθηκαν περισσότερο. Εκεί πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple του ανέφεραν το παραπάνω.


Σύμφωνα με το MacRumors λοιπόν έχουμε: «Με το βασικό theme να είναι η wearable τεχνολογία στο Computex φέτος οι έρευνα μας ανέδειξε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iWatch της Apple. Η συνάντηση μας με τεχνολογικό προμηθευτή της αλυσίδας της εταιρείας τόνισε πως συγκεκριμένα εξαρτήματα του iWatch έχουν προγραμματιστεί να μπουν σε μαζική παραγωγή τον επόμενο μήνα».


Τέλος ο White τονίζει πως το iWatch θα έχει διαφορετικές τιμές με μια αναλογία που έχουμε συναντήσει στο iPhone και στο iPad με το βασικό μοντέλο να ξεκινάει γύρω στα $199. Υπολογίζει την τιμή σε αυτά τα πλαίσια έτσι ώστε ως προϊόν να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο Pebble και τα αντίστοιχα smartwatches της Samsung.
Στην παραγωγή από Ιούλιο τα εξαρτήματα του iWatch Στην παραγωγή από Ιούλιο τα εξαρτήματα του iWatch Reviewed by D.Pap on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.