google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Smartphone ετοιμάζουν τα σούπερ μάρκετ, Tesco - Techland.gr

Ads

Smartphone ετοιμάζουν τα σούπερ μάρκετ, Tesco

Κι εκεί που αναρωτιόσουν ποιος άλλος θα βρισκόταν για να λανσάρει smartphone, μιας που πλέον κι η κουτσή Μαρία έχει βγάλει κι από ένα, να ‘σου η βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Tesco, να απαντήσει στο ερώτημά σου! Smartphone made by… σούπερ μάρκετ λοιπόν (ονόματι Hudl) και… ο Θεός βοηθός!


Όπως λοιπόν ακούγεται, η Tesco στοχεύει στην εμπορική διάθεση του smartphone της ως τα τέλη του έτους. Αυτό θα φέρει το brand name Hudl και φυσικά θα διατίθεται μέσα από τα σούπερ μάρκετ της. Το εν λόγω smartphone μάλιστα θα έχει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που θα του επιτρέπουν να συγκριθεί ακόμα και με το Samsung Galaxy S5 (ΟΚ, λίγο αισιόδοξους τους βρίσκω…) ενώ πέραν του Android που θα τρέχει, θα έχει εγκατεστημένες και υπηρεσίες της Tesco.
Η τελευταία πάντως δεν πρόκειται να μείνει μόνο στο smartphone καθώς τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματίσει να διαθέσει το δεύτερο tablet της. Πρόκειται για το Hudl2, ανανεωμένη έκδοση του Hudl1 που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες και τα είχε πάει αρκετά καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο (περίπου 550.000 πωλήσεις με τιμή λιανικής τις 119 λίρες). Επρόκειτο ωστόσο για μία low-entry συσκευή, την ώρα που το smartphone Hudl θα παίζει μπάλα στο λεγόμενο top tier.
Smartphone ετοιμάζουν τα σούπερ μάρκετ, Tesco Smartphone ετοιμάζουν τα  σούπερ μάρκετ, Tesco Reviewed by D.Pap on 5:28 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.