Το Oppo N1 Mini έκανε την εμφάνιση του

Το Oppo N1, η phablet πρόταση της Oppo που μας θύμισε μετά από πολλά χρόνια τις περιστρεφόμενες κάμερες σε κινητό τηλέφωνο φαίνεται πως θα αποκτήσει και mini έκδοση, κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών τα τελευταία χρόνια. Και απολύτως λογικά θα προσθέσουμε εμείς, αφού εκτός της μεγάλης του οθόνης (5,9'') είχε αυξημένο ύψος και λόγω του μηχανισμού της περιστρεφόμενης κάμερας στην κορυφή. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά επιβάρυναν αρνητικά το συνολικό μέγεθος του Ν1 με αποτέλεσμα να απωθήσουν πολλούς από την απόκτηση του.

Πόσο mini όμως θα είναι πραγματικά η συσκευή; Όχι και τόσο από ότι φαίνεται, αφού η οθόνη ναι μεν μίκρυνε αλλά πήγε στις 5 ίντσες. Η κάμερα φυσικά παραμένει στην κορυφή. Οπότε σίγουρα θα είναι ένα μικρότερο Ν1, αλλά μικρό έτσι γενικά δεν θα το χαρακτηρίζαμε με τίποτα. Οι πληροφορίες αυτές καθώς και οι πρώτες φωτογραφίες ερχονται από την Αμερικάνικη Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών FCC, και μαθαίνουμε επίσης πως η οθόνη θα είναι ανάλυσης 720p και τεχνολογίας TFT. Ακόμα το Ν1 Mini θα έρχεται εξοπλισμένο με μια μπαταρία των 2140mAh, και θα υπάρχει συνδεσιμότητα με 4G δίκτυα αλλά και Bluetooth 4.0 Η κάμερα φυσικά θα είναι και πάλι το ατού της συσκευής και θα είναι η ίδια όπως και στο μεγάλο Ν1, 13 δηλαδή MegaPixel, αλλά σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ούτε έχουμε κάποια πληροφόρηση για το πότε μπορούμε να την περιμένουμε επίσημα. Οπότε θα περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε περισσότερα για τα specs της συσκευής, είτε από leaks είτε επίσημα από την Oppo. Και όταν τα μάθουμε φυσικά θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε.
πηγή
Το Oppo N1 Mini έκανε την εμφάνιση του Το Oppo N1 Mini έκανε την εμφάνιση του Reviewed by D. Papadopoulos on 12:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.