google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Lithos, νέο Ελληνικό 3D puzzle game στο Android - Techland.gr

Ads

Lithos, νέο Ελληνικό 3D puzzle game στο Android

Το "Lithos" (Λίθος) αποτελεί ένα νέο 3D Puzzle Game από Έλληνα developer, το οποίο σκοπεύει να μας κρατήσει απασχολημένους πολλές πολλές ώρες.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αφαιρέσουμε τριάδες λίθων ίδιου χρώματος, είτε που είναι στην ίδια γραμμή, είτε σε διαγώνιο.
Τα πρώτα levels του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολα, αλλά προφανώς η δυσκολία "αυξάνεται" όσο προχωράμε. Η απλή λογική του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την σκέψη που απαιτεί κάθε κίνηση (να μην αφαιρέσεις κάποια blocks που θα σου χρειαζόντουσαν αργότερα) το κάνει αρκετά εθιστικό και challenging.

Τα 999 συνολικά levels (!) θα σας κρατήσουν συντροφιά για πολύ καιρό. Είναι φτιαγμένο στο Unity, και περιέχει Google Game Services για "ανταγωνισμό" με τους φίλους μας.

Γενικά αποτελεί ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι, το οποίο σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Σπεύστε στο Download link παρακάτω!


πηγή
Lithos, νέο Ελληνικό 3D puzzle game στο Android Lithos, νέο Ελληνικό 3D puzzle game στο Android Reviewed by D.Pap on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.