google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei TalkBAND B1, Bluetooch headset και fitness tracker μαζί (+hands on) - Techland.gr

Ads

Huawei TalkBAND B1, Bluetooch headset και fitness tracker μαζί (+hands on)

Το Huawei TalkBAND B1 δημιουργεί μια νέα, περίεργη, κατηγορία wearable devices με τον συνδυασμό Bluetooch headset και fitness tracker μαζί.

Με την πρώτη ματιά το Huawei TalkBAND B1 μοιάζει σαν ένα από τα Fitbit Flex ή Fitbit Force, μόνο που είναι πιο παχύ και πιο χρωματιστό. Η flexible OLED οθόνη των 1.4 ιντσών αναλαμβάνει να δείξει πληροφορίες όπως ο αριθμός των βημάτων σε μια μέρα, τις θερμίδες αλλά και πληροφορίες για την ποιότητα και την διάρκεια του ύπνου.
Τα πράγματα αλλάζουν όμως όταν το TalkBAND B1 χρησιμοποιείται ως ακουστικό Bluetooth. Η συσκευή χωρίζεται στα δύο με την οθόνη να αφήνει το πλαστικό σώμα και να αποκαλύπτει το ενσωματωμένο ακουστικό.

Το Huawei TalkBAND B1 λειτουργεί όπως κάθε άλλο Bluetooth headset με την μόνη διαφορά ότι μπορεί να είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή με μια απλή κίνηση από τον καρπό σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα υλοποιήσεις Bluetooth headets που μένουν μόνιμα στο αυτί.

Σύμφωνα με την Huawei το TalkBAND B1 χρειάζεται περίπου 6 μέρες μεταξύ κάθε φόρτισης και αναμένεται στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Η τιμή του Huawei TalkBAND B1 είναι 99 ευρώ.
Huawei TalkBAND B1, Bluetooch headset και fitness tracker μαζί (+hands on) Huawei TalkBAND B1, Bluetooch headset και fitness tracker μαζί (+hands on) Reviewed by D.Pap on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.