google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Google ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την σειρά Nexus με τη νέα Android Silver - Techland.gr

Ads

Η Google ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την σειρά Nexus με τη νέα Android Silver

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google σχεδιάζει να σταματήσει την προσφορά των συσκευών Nexus και να ξεκινήσει μία νέα σειρά high-end Android συσκευών με το όνομα Silver, και σκοπός της είναι να επεκτείνει την επιρροή της μέσα στο οικοσύστημα του Android.
Το σχέδιο της εταιρείας περιλαμβάνει συσκευές που δεν θα έχουν bloatware, καθώς και την παροχή έγκαιρης ενημέρωσης του OS, όπως ακριβώς και η Apple, σε όλες τις συσκευές, την ίδια ημέρα.

Τα smartphones και tablets από την επερχόμενη οικογένεια Android Silver θα τηρήσουν πιστά τις οδηγίες και τις προδιαγραφές που παρέχονται από την Google. Ο γίγαντας της τεχνολογίας κλίνει να επιδοτεί την ανάπτυξη και το κόστος εμπορίας των συνεργαζόμενων κατασκευαστών hardware και ο αριθμός που η Google φημολογείται πως θα δαπανήσει ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.







Μιλώντας για τους συνεργάτες της στο hardware κομμάτι, η LG και η Motorola φαίνονται ως οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για την κατασκευή των Android Silver συσκευών, με τις Samsung, HTC & Sony να περιμένουν την σειρά τους για συνεργασία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ως προς την γκάμα των μοντέλων, το Android Silver θα ανταγωνιστεί το iPhone της Apple, επιδιώκοντας επίσης να ελέγχει την επέκταση επιρροής της Samsung, αφού είναι ο μεγαλύτερος, μέχρι τώρα, κατασκευαστής Android συσκευών.
Η Google ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την σειρά Nexus με τη νέα Android Silver Η Google ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την σειρά Nexus με τη νέα Android Silver Reviewed by D.Pap on 3:49 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.