google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έρευνα-ΣΟΚ: Πόσο χρόνο της ζωής μας σπαταλούμε σε μία οθόνη! - Techland.gr

Ads

Έρευνα-ΣΟΚ: Πόσο χρόνο της ζωής μας σπαταλούμε σε μία οθόνη!

Θα σας εκπλήξει η σχετική έρευνα, που επιβεβαιώνει ότι, σπαταλάμε πολύ χρόνο από τη ζωή μας μπροστά σε μία οθόνη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία μίας πρόσφατης μελέτης, ο μέσος χρήστης αφιερώνει 6 ώρες και 50 λεπτά βλέποντας τηλεόραση, ή ευρισκόμενος μπροστά σε έναν υπολογιστή, ένα τάμπλετ ή ένα smartphone.Στην κορυφή της λίστας 30 χωρών βρίσκονται οι Ινδονήσιοι με 9 ώρες! Τα στοιχεία της έρευνας, που διενεργήθηκε σε ανθρώπους ηλικίας από 16 έως 44 ετών, παρουσιάστηκαν σε συνέδριο στην Καλιφόρνια, όπως γράφει η Daily Mail.

Στον αντίποδα των κατοίκων της Ινδονησίας βρίσκονται οι Ιταλοί, που σπαταλούν πέντε ώρες και 17 λεπτά μπροστά σε μία οθόνη και τα gadgets τους κάθε μέρα.



Τα στοιχεία δείχνουν ότι, οι Βρετανοί προτιμούν την TV κατά μέσο όρο 2 ώρες και 28 λεπτά ακολουθούμενοι από τους Αμερικανούς, που μετρούν 147 λεπτά ημερησίως. Την ίδια ώρα οι Κινέζοι χρησιμοποιούν υπολογιστές κατά μέσο όρο 2 ώρες και 41 λεπτά, εν αντιθέσει με τους κατοίκους της Κένυας, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τα 65 λεπτά.

Οι Νιγηριανοί ξοδεύουν τρεις ώρες και 13 λεπτά κάθε μέρα στα smartphones, παρακολουθώντας βίντεο, χρησιμοποιώντας εφαρμογές και στέλνοντας μηνύματα. Οι Γάλλοι χρησιμοποιούν μόλις 79 λεπτά την ημέρα στα smartphones.
Έρευνα-ΣΟΚ: Πόσο χρόνο της ζωής μας σπαταλούμε σε μία οθόνη! Έρευνα-ΣΟΚ: Πόσο χρόνο της ζωής μας σπαταλούμε σε μία οθόνη! Reviewed by D.Pap on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.