google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών - Techland.gr

Ads

Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών

Τα μοναδικά target group που μέχρι στιγμής δεν στόχευαν οι εταιρείες να προωθήσουν τις συσκευές τους ήταν τα παιδιά. Όταν λέμε παιδιά εννοούμε τα μικρά παιδιά και όχι τους εφήβους. Τώρα λοιπόν ήρθε το κινητό που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά από 8 έως 12 ετών. Πρόκειται για το WeGo που λύνει τα χέρια στους γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους αλλά να μην έχουν μια κανονική συσκευή.

Το κινητό το φέρνει η αμερικάνικη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Sprint και παρ’ όλο που δεν έχουν δοθεί τα επίσημα χαρακτηριστικά του, με μια πρώτη ματιά βλέπουμε το εξαιρετικά απλό design του. Έχει μόνο ένα κεντρικό κουμπί για τις κλήσεις, δυο κουμπιά στο πλάι για scrolling up ή down στις επαφές. Όταν το παιδί αισθάνεται ότι είναι σε κίνδυνο απλά τραβάει το κορδόνι το οποίο σας ενημερώνει μέσω μηνύματος και μόλις καλέσετε πίσω ανοίγουν αυτόματα η κάμερα και το μικρόφωνο.
Επιπλέον οι γονείς μπορούν να εισάγουν πάνω από 20 επαφές στη συσκευή που σημαίνει ότι το παιδί μόνο αυτές τις επαφές μπορεί να καλέσει, μπορεί να μπει σε silent mode όταν είναι στο σχολείο. Υπάρχει η δυνατότητα να στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις σε μηνύματα όταν το παιδί φτάσει στο σχολείο ή στο σπίτι αλλά και όταν ταξιδεύει με όχημα που ξεπερνά το όριο ταχύτητας.
Επίσης, επειδή το κινητό δεν έχει κουμπιά τα μηνύματα τα οποία μπορεί να στείλει είναι 50 προκαθορισμένα όπως «κάλεσε με, έφτασα σπίτι κλπ».
Όσο για την τιμή του είναι αρκετά οικονομικό καθώς το Sprint WeGo θα διατίθεται στην Αμερική στα 120 δολάρια.
WeGo v2 smartphone for kids
WeGo v2
WeGo v2 smartphone for kids
Πηγή
Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών Super-simple κινητό ειδικά για παιδιά 8-12 ετών Reviewed by D.Pap on 1:19 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.