google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nerdwax. Το μαγικό προϊόν που κάνει τα γυαλιά να σταματήσουν να... γλυστρούν στη μύτη σας - Techland.gr

Ads

Nerdwax. Το μαγικό προϊόν που κάνει τα γυαλιά να σταματήσουν να... γλυστρούν στη μύτη σας

nerdwax-stops-glasses-slipping 01
Μην το γελάτε καθόλου... Ποιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που φοράει... γυαλιά; Κανένα άλλο παρά το... γλύστρημα του σκελετού στη μύτη του, κάτι που τον οδηγεί συχνά-πυκνά στο να πρέπει να "βάζει δάκτυλο", ώστε να τον στηρίξει καλύτερα. Κουραστικό τόσο για κάθε διοπτροφόρο όσο και γι' αυτούς που τον βλέπουν να επαναλαμβάνει την "ενοχλητική" αυτή κίνηση, ποια μπορεί να είναι όμως η λύση;

Πέρα από το να πάτε στον οπτικό και να σφίξετε επαρκώς το σκελετό των γυαλιών σας ή να αγοράσετε έναν νέο περισσότερο σταθερό, ο Don Hejny σας προτείνει τη δική του εναλλακτική και αρκετά καινοτόμα πρόταση που λύνει το ζήτημα δια παντώς. Και κάπως έτσι, παρουσιάζει στο κοινό το Nerdwax, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ειδικό μείγμα από... κερί μέλισσας και λάδι καρύδας τοποθετημένο σε μία συσκευασία μεγέθους lip balm. Τι κάνει το Nerdwax; Πολύ απλά, αλείφετε με αυτό τη "γέφυρα" των γυαλιών σας και αυτά με ένα "μαγικό" τρόπο δε γλυστράνε πια στη μύτη σας. Απλούστατο!

Ο Hejny είναι ένας μηχανικός ήχου από το Nashville και, όπως σημειώνει, εμπνεύστηκε τη δημιουργία του Nerdwax πριν από τέσσερα χρόνια, όταν βρισκόταν σε μία συναυλία στο Texas και παρατήρησε έναν μουσικό να προσπαθεί να δουλέψει ενώ έσπρωχνε συνέχεια τα γυαλιά στη μύτη του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στο να παίζει μουσική.
"Θυμάμαι ότι μετά το show τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και της είπα ότι είχα την πιο καταπληκτική ιδέα" αναφέρει ο ίδιος, που πραγματοποιήσε κατόπιν πολλές δοκιμές σε συστατικά, ώστε να καταλήξει στο συνδυασμό εκείνον που χρησιμοποίησε στο NerdWax. Φυσικά, καθώς πρόκειται για κάτι που βάζει κάποιος στο πρόσωπό του, είναι προφανές πως χρησιμοποιήθηκαν μόνο φυσικά οργανικά συστατικά και ξοδεύτηκαν ατελείωτες ώρες για τη δημιουργία της σωστής φόρμουλας.
nerdwax
Ο Hejny τρέχει αυτή την εποχή μία εκστρατεία στο Kickstarter ώστε να συγκεντρώσει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και της διάθεσης του καινοτόμου προϊόντος του. Και μάλιστα έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ το στόχο που είχε θέσει, συγκεντρώνοντας έως τώρα πάνω από 27.000 δολάρια (από 5.000 που ζήτησε αρχικά) και ενώ απομένουν 23 ημέρες για τη λήξη της καμπάνιας.
Δείτε ένα video από το Nerdwax, ώστε να μάθετε περισσότερα για την ιδέα του Don Hejny και τον τρόπο με τον οποίο λύνει ένα "αιώνιό" σας πρόβλημα.
Nerdwax. Το μαγικό προϊόν που κάνει τα γυαλιά να σταματήσουν να... γλυστρούν στη μύτη σας Nerdwax. Το μαγικό προϊόν που κάνει τα γυαλιά να σταματήσουν να... γλυστρούν στη μύτη σας Reviewed by D.Pap on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.