google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Lenovo είναι έτοιμη να δώσει στη κυκλοφορία νέο 10" ThinkPad tablet στην Αυστραλία - Techland.gr

Ads

Η Lenovo είναι έτοιμη να δώσει στη κυκλοφορία νέο 10" ThinkPad tablet στην Αυστραλία

Τα on-line καταστήματα είχαν υπαινιχθεί ότι η Lenovo εργαζόταν πάνω σε ένα tablet 10" σαν το ThinkPad 8 και τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να παρουσιάσει το νέο κατασκεύασμα της, το ThinkPad 10. Παρόλο που η σελίδα του προϊόντος ήταν διαθέσιμη για λίγο, ήταν αρκετό για να μας δείξει ότι το νέο Windows tablet μοιράζεται πολλά κοινά με το "μεγάλο αδελφάκι" του.
Στα νέα χαρακτηριστικά, θα βρείτε έναν ελαφρώς ταχύτερο 1.6GHz Atom τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM, αλλά υπάρχει ακόμα ανάλυση οθόνης 1920 x 1200, 128GB εσωτερική μνήμη, πίσω βασική κάμερα 8.0MP και μπροστινή 2.0MP.





Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ThinkPad 10 απέναντι στο 8" "ξάδελφό" του, το Tablet 2, βρίσκονται πιθανότατα στα προαιρετικά του εργαλεία. Υπάρχουν υποσχέσεις πως θα βγουν εκδόσεις, οι οποίες θα έχουν LTE και πενάκι. Επίσης, θα έχει την επιλογή ενσωμάτωσης πληκτρολογίου και της θήκης του, σε περίπτωση που θα το χρησιμοποιείτε για την δουλειά. Η Lenovo δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του tablet, αλλά τα στοιχεία δείχνουν πως δεν θα αργήσει και πολύ να εμφανιστεί στην αγορά της Αυστραλίας. Φυσικά, αν κρίνουμε από τα καινούργια χαρακτηριστικά, η τιμή του θα είναι μεγαλύτερη από του ThinkPad 8, του οποίου ήταν στα $399.
πηγή
Η Lenovo είναι έτοιμη να δώσει στη κυκλοφορία νέο 10" ThinkPad tablet στην Αυστραλία Η Lenovo είναι έτοιμη να δώσει στη κυκλοφορία νέο 10" ThinkPad tablet στην Αυστραλία Reviewed by D.Pap on 8:40 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.