google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei: Μεταλλικής unibody κατασκευής η επερχόμενή της ναυαρχίδα; - Techland.gr

Ads

Huawei: Μεταλλικής unibody κατασκευής η επερχόμενή της ναυαρχίδα;

Η Huawei είναι μια εταιρεία που στο μυαλό μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δημιουργία προσιτών συσκευών, με την πλειοψηφία των smartphones της περιέχουν αξιοπρεπή specs. Παράλληλα, στην προσπάθειά της να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στο high end κομμάτι της αγοράς, η εταιρεία, σύμφωνα με διαρροές, φαίνεται να ετοιμάζει κάτι με πιο premium χαρακτήρα.
Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, η Huawei εργάζεται για την ανάπτυξη ενός smartphone κατασκευασμένου εξ ολοκλήρου από μέταλλο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Apple για την «επένδυση» του δικού της iPhone και η HTC για το One M8. To όνομα της συσκευής παραμένει άγνωστο για την ώρα, αλλά προφανώς θα είναι η επόμενη συσκευή-ναυαρχίδα των Κινέζων και σε αντίθεση με τις προηγούμενες υλοποιήσεις της Huawei, που ως σύνηθες κοστολογούνταν χαμηλά, μηχανικός του τμήματος λογισμικού της εταιρίας, δήλωσε ότι θα πρέπει μάλλον οι ενδιαφερόμενοι να αρχίσουν από τώρα την αποταμίευση.

Από άποψη δυνατοτήτων, το νέο μοντέλο θα διαθέτει προφανώς SoC Kirin 920 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU ARM Mali-T628, dual-channel DDR3 800 MHz RAM, υποστήριξη LTE, ανάλυση οθόνης 2560x1600 pixels και έως 32 megapixel αισθητήρες κάμερας.

Μένοντας στην φωτογραφία, η συσκευή δείχνει να είναι μεγάλη σε μέγεθος και συγκριτικά με το HTC One M8 καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια, οπότε πιθανόν να έχει οθόνη «τεραστίων» διαστάσεων.

Λέτε να δούμε κάτι πιο ξεχωριστό από την Huawei;
Huawei: Μεταλλικής unibody κατασκευής η επερχόμενή της ναυαρχίδα; Huawei: Μεταλλικής unibody κατασκευής η επερχόμενή της ναυαρχίδα; Reviewed by D.Pap on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.