google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Eton Thundergod το πρώτο smartphone που αντέχει 46 μέρες σε αναμονή και εχει πάχος μόνο 9mm (pic) - Techland.gr

Ads

Eton Thundergod το πρώτο smartphone που αντέχει 46 μέρες σε αναμονή και εχει πάχος μόνο 9mm (pic)

Πόσοι από εμάς δεν ευχαριστιόμαστε το smartphone μας όταν είμαστε εκτός σπιτιού ώστε να μην μείνουμε από μπαταρία και χάσουμε κάποιες σημαντικές κλήσεις ή μηνύματα μέχρι να βρούμε πρίζα να φορτίσουμε; Δυστυχώς με τα έως τώρα δεδομένα, τα smartphones που κυκλοφορούν πάσχουν στον τομέα της μπαταρίας καθώς οι εταιρίες λόγω ντιζάιν προσπαθούν να βγάζουν όσο πιο λεπτές και ελαφριές συσκευές γίνεται. Έτσι, οι μπαταρίες που εξοπλίζουν τα σύγχρονα smartphones είναι, μοιραία, χαμηλής χωρητικότητας σε μιλιαμπερόρια.

Όπως φαίνεται η κινέζικη εταιρία Eton επαναστατεί σε αυτόν τον πολύ σημαντικό τομέα και ετοιμάζεται να παρουσιάσει συσκευή με μπαταρία 5000mAh. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται αρκεί να πούμε ότι το Galaxy Note 3, που θεωρείται από τα κορυφαία smartphones σε απόδοση μπαταρίας και αυτονομίας, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3200mAh ενώ το LG G2 έχει 3000mAh μπαταρία. Σύμφωνα με την κινέζικη εταιρία, το Eton Thor μπορεί να αντέξει σε stand by έως και 1100 ώρες δηλαδή περίπου 46 μέρες! Αντίστοιχα το Galaxy S4 δίνει stand by περίπου 15 μέρες ενώ το iPhone 5S δίνει 10 μέρες αυτονομίας. Επιπλέον, μπορείτε να μιλήσετε μέχρι και 21 ώρες σε δίκτυο 3G μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία της συσκευής.
Δεν ξέρουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά παρά μόνο ότι θα “φοράει” τον οχταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, MT6592, θα έχει 2GB μνήμη RAM και η GPU του θα είναι η Mali-450. Επίσης, παρόλο που είναι εξοπλισμένο με μπαταρία-”τέρας”, είναι μόλις 9 χιλιοστά το πάχος του. Δεν θα είναι, όμως, συμβατό με δίκτυα 4G. Είδος και μέγεθος οθόνης, λοιπά χαρακτηριστικά όπως και ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και τιμή δεν γνωρίζουμε παρόλα αυτά μάλλον δεν θα το δούμε εκτός Κίνας επίσημα.
Eton Thundergod το πρώτο smartphone που αντέχει 46 μέρες σε αναμονή και εχει πάχος μόνο 9mm (pic) Eton Thundergod το πρώτο smartphone που αντέχει 46 μέρες σε αναμονή και εχει πάχος μόνο 9mm (pic) Reviewed by D.Pap on 8:25 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.