google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εφαρμογή που μας οδηγεί στις διαδρομές και στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα του Ηρακλείου - Techland.gr

Ads

Εφαρμογή που μας οδηγεί στις διαδρομές και στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα του Ηρακλείου

Ηράκλειο OikoTrails (Ελληνική Έκδοση)

Lesvos OikoTrails, Heraklion OikoTrails, Larnaca OikoTrails, Paphos OikoTrails.
Σχεδιασμός : ΕΤΑΛ Α.Ε., Ανάπτυξη : OMEGA TECHNOLOGY

Στόχος της σειράς των εφαρμογών OikοTrails, είναι η ανάδειξη των περιοχών της Λέσβου, Ηρακλείου και Κύπρου σε ένα ψηφιακό κόσμο που παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες στους χρήστες, για να πάρουν πληροφορίες για το ιδιαίτερο περιβάλλον των νησιών μας. Η φύση και ο πολιτισμός όταν συνδυάζονται με τις νέες τεχνολογίες αποδίδουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Οι Εφαρμογές δεν απευθύνονται τόσο στον "τουρίστα" όσο στον "επισκέπτη" που θέλει να περιηγηθεί στον τόπο, να τον εξερευνήσει και να τον ανακαλύψει. Οι εφαρμογές αυτές δίνουν μια εικόνα πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε εμπειρίες...

Γίνετε «Οικοπεριηγητές»....ακολουθήστε τις δικές μας διαδρομές στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα του Ηρακλείου. Η εφαρμογή περιέχει διαδρομές στο Ηράκλειο.
Το έργο επιδιώκει την αξιοποίηση των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών πόρων των περιοχών παρέμβασης, αποσκοπώντας σε:
1. Ορθολογική αξιοποίηση και διαχείριση των φυσικών περιβαλλοντικών πόρων με προστασία και σεβασμό στη φέρουσα ικανότητα.
2. Ανάδειξη της νησιωτικής υπαίθρου ως πόλου έλξης
3. Διαφύλαξη, ανάδειξη και διασύνδεση των τοπικών-ιστορικών πολιτιστικών αξιών και πόρων με το περιβάλλον και τη σύγχρονη πραγματικότητα σε πλαίσιο υψηλής ποιότητας.
4. Ενίσχυση των προοπτικών ανάπτυξης τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων και του περιπατητικού-πολιτιστικού τουρισμού.
5. Συμμετοχικότητα, δικτύωση και εξωστρέφεια των περιοχών.
6. Ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού με εξειδικευμένη περιβαλλοντική εκπαίδευση δημιουργώντας «πράσινη» συνείδηση στην οικονομία, με απόδοση ενός συνόλου διαδρομών με τουριστικό ενδιαφέρον της επιλέξιμης περιοχής, καθώς και αφορμή για υλοποίηση ειδικών σεμιναρίων και ενεργειών δημιουργίας οικολογικής συνείδησης.
Εφαρμογή που μας οδηγεί στις διαδρομές και στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα του Ηρακλείου Εφαρμογή που μας οδηγεί στις διαδρομές και στο περιβαλλοντικό και πολιτισμικό απόθεμα του Ηρακλείου Reviewed by D.Pap on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.