google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 BlackBerry: Σε κίνδυνο η συμφωνία με τον Λευκό Οίκο, 10 χρόνια μετά - Techland.gr

Ads

BlackBerry: Σε κίνδυνο η συμφωνία με τον Λευκό Οίκο, 10 χρόνια μετά

Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τα BlackBerry smartphones. Ο πιο σημαντικός πελάτης και «εκπρόσωπος» της RIM είναι ο Λευκός Οίκος. Παρότι από οικονομικής πλευράς το πλήθος των smartphones που αγοράζει η Αμερικάνικη Κυβέρνηση δεν είναι σημαντικό για να επηρεάσει άμεσα το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς, ο συμβολισμός και η διαφήμιση που προσφέρει είναι ανεκτίμητης αξίας.


Ύστερα από δέκα χρόνια συνεργασίας, φήμες κυκλοφορούν πως η Αμερικάνικη Κυβέρνηση πειραματίζεται με κινητά της Samsung και της LG με λειτουργικό σύστημα Android. Από ότι φαίνεται ο κατήφορος της RIM δείχνει να έχει επηρεάσει την μελλοντική επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως η επικείμενη αυτή αλλαγή απέχει μήνες μέχρι να πάρει την τελική έγκριση.

Σε αυτές τις φήμες δεν άργησε να ανταποκριθεί η RIM ενημερώνοντας πως τα κινητά της προτιμώνται από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την αξεπέραστη ασφάλεια που προσφέρουν και την ανταγωνιστική τους τιμή. Επιπροσθέτως, στην ανακοίνωση της αναφέρει πως είναι η πρώτη εταιρεία που έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις πιο αυστηρές των προδιαγραφών ασφαλείας και πως εταιρείες όπως Samsung και LG έχουν ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσουν αυτά τα επίπεδα. Τέλος, αναφέρει πως το λειτουργικό τους σύστημα BlackBerry 10 έχει λάβει τις καλύτερες πιστοποιήσεις ασφαλείας στις H.Π.Α, στην Μεγάλη Βρετανία και στο NATO.
BlackBerry: Σε κίνδυνο η συμφωνία με τον Λευκό Οίκο, 10 χρόνια μετά BlackBerry: Σε κίνδυνο η συμφωνία με τον Λευκό Οίκο, 10 χρόνια μετά Reviewed by D.Pap on 9:52 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.