google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βρες την Ταινία (Ελληνικές Android Εφαρμογές) Δ.Τ - Techland.gr

Ads

Βρες την Ταινία (Ελληνικές Android Εφαρμογές) Δ.Τ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η νέα εφαρμογή για το κινητό και την ταμπλέτα, το παιχνίδι-κουίζ ελληνικών ταινιών “Βρες την Ταινία”, είναι διαθέσιμη στο Google Play.
Το Νο1 Ελληνικό παιχνίδι, σύμφωνα με τους πίνακες δημοφιλέστερων του Google Play, διατίθεται δωρεάν και χωρίς εγγραφή.

Δοκιμάζει τις γνώσεις του παίχτη στις Ελληνικές ταινίες μέσα από 17 επίπεδα με πάνω από 200 τίτλους, από τις ασπρόμαυρες μέχρι και τις σύγχρονες ταινίες.

Περιγραφή Εφαρμογής

Βλέπεις ελληνικές ταινίες; Πόσους τίτλους μπορείς να ονομάσεις; Ξέρεις από Βέσπα; Μάθε το μέσα από την μοναδική εφαρμογή, κουίζ ελληνικών ταινιών “Βρες την Ταινία”. Μάντεψε και γράψε τον τίτλο, από τις 2 πραγματικές σκηνές που απεικονίζονται σε κάθε ταινία.
Κόλλησες σε μια ταινία που δεν μπορείς να μαντέψεις; Χρησιμοποίησε τις βοήθειες της εφαρμογής. Γράμματα αποκαλύπτονται, την πρώτη φορά που δεν μάντεψες σωστά τον τίτλο, για όλες τις ταινίες. Ακόμα δεν μπορείς να βρεις την ταινία; Πάτα τη Σουπερμαντολίνη για να την λύσεις αμέσως.
Κερδίζεις μια Σουπερμαντολίνη για κάθε 10 ταινίες που μαντεύεις. Τα επίπεδα ξεκλειδώνονται προοδευτικά. Όσο περισσότερες βρίσκεις, τόσο περισσότερα νέα επίπεδα ανοίγουν! Το παιχνίδι περιέχει περισσότερους από 200 τίτλους ελληνικών ταινιών, χωρισμένους σε 17 επίπεδα, που διαρκώς ανανεώνονται και αυξάνονται. Ταινίες από την εποχή της “Γκόλφω” μέχρι το “Ελ Γκρέκο”.
Όλες οι κλασικές και όχι μόνο ταινίες στο κινητό και την ταμπλέτα, χωρίς εγγραφή και εντελώς δωρεάν για άμεση, εθιστική διασκέδαση. Η εφαρμογή “Βρες την Ταινία” είναι το νούμερο ένα δωρεάν ελληνικό παιχνίδι σύμφωνα με τους πίνακες δημοφιλέστερων του Google Play και είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά.
πηγή
Βρες την Ταινία (Ελληνικές Android Εφαρμογές) Δ.Τ Βρες την Ταινία (Ελληνικές Android Εφαρμογές) Δ.Τ Reviewed by D.Pap on 1:18 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.