google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι - Techland.gr

Ads

OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω σημείων Wi-Fi (Wi=Fi hotspots) και έξω από το σπίτι τους, δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με τη νέα υπηρεσία “ΟΤΕ My WiFi, σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon.
Το OTE My WiFi είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες της κοινότητας.
Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο. Έτσι, με το OTE My WiFi μπορεί κανείς να συνδεθεί στο internet δωρεάν μέσα από το Smartphone, το tablet ή το laptop του, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.
OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι Reviewed by D.Pap on 5:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.