google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αντιμικροβιακές οθόνες για smartphone ετοιμάζει η Corning - Techland.gr

Ads

Αντιμικροβιακές οθόνες για smartphone ετοιμάζει η Corning

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι οθόνες των κινητών μας αποτελούν μεγάλες εστίες μικροβίων, γεγονός επικίνδυνο αφού συχνά τις βάζουμε στο πρόσωπο και το αυτί μας. Τη λύση έρχεται να δώσει η οθόνη νέας γενιάς με αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Οπως αναφέρει η Corning, η νέα τεχνολογία Gorilla Glass για τις οθόνες αφής, εκτός από βελτιώσεις στην αντοχή, θα διαθέτει επίσης μια νέα επίστρωση ιόντων από ασήμι, που υπόσχονται αντιμικροβιακή προστασία.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, ήδη αρκετές ιατρικές συσκευές, χρησιμοποιούν αυτού του είδους την επίστρωση, πιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της. Σημαντικό είναι επίσης ότι η επίστρωση αυτή θα είναι ενσωματωμένη στο υλικό της οθόνης και έτσι δεν θα φθείρεται από τη χρήση.
Αντιμικροβιακές οθόνες για smartphone ετοιμάζει η Corning Αντιμικροβιακές οθόνες για smartphone ετοιμάζει η Corning Reviewed by D.Pap on 4:57 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.