google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Polaroid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Polaroid Socialmatic, της πρώτης Android instant ψηφιακής μηχανής - Techland.gr

Ads

Η Polaroid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Polaroid Socialmatic, της πρώτης Android instant ψηφιακής μηχανής

Polaroid Socialmatic

H Polaroid έχει μείνει στη φωτογραφική ιστορία ως η εταιρεία συνώνυμο των instant φωτογραφικών μηχανών.
Αλήθεια ποιος δεν έχει δει μία Polaroid να βγάζει φωτογραφία και μέσα σε δευτερόλεπτα να την εμφανίζει; Η Polaroid αποφάσισε λοιπόν να παντρέψει τον κόσμο των instant μηχανών με την ψηφιακή τεχνολογία και το αποτέλεσμα είναι η Polaroid Socialmatic.

Η Polaroid Socialmatic είναι μία ψηφιακή μηχανή με ανάλυση 14 megapixels και μία μικρή κάμερα ανάλυσης 2 megapixels στο πίσω μέρος για Selfies. Θα λειτουργεί με Android και θα έχει οθόνη αφής 4.5" και LED flash. Επιπλέον θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 4GB και θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Τέλος θα διαθέτει WiFi και bluetooth για σύνδεση με smartphones και tablets και άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα.
Φυσικά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της θα είναι η δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης των φωτογραφιών που τραβάει, σε χαρτί ZINK Paper, με τεχνολογία εκτύπωσης ink-free Zero Ink Printing της ZINK Imaging και διαστάσεις 2x3" (5x7.5 εκατοστά). Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του πριν την εκτύπωση προσθέτοντας clip art, εικονίδια ή κείμενο.
H Polaroid Socialmatic αναμένεται να είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2014 με τιμή που αναμένουμε να ανακοινωθεί.
Η Polaroid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Polaroid Socialmatic, της πρώτης Android instant ψηφιακής μηχανής  Η Polaroid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Polaroid Socialmatic, της πρώτης Android instant ψηφιακής μηχανής Reviewed by D.Pap on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.