google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Meizu MX3 η πρώτη συσκευή με Ubuntu Touch - Techland.gr

Ads

Το Meizu MX3 η πρώτη συσκευή με Ubuntu Touch

Αν το 2013 ήταν η χρονιά που «καλωσορίσαμε» το Ubuntu OS για smartphones, το 2014 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά που θα δούμε μερικές πρώτες υλοποιήσεις του σε hardware. Μετά την επιβεβαίωση για την ύπαρξη ενός high-end τηλεφώνου με Ubuntu Touch ...που έχει περάσει ήδη
σε φάση ανάπτυξης, ακούσαμε προσφάτως για την προσθήκη ενός μεγάλου αριθμού κατασκευαστών, με την Canonical να μην αποκαλύπτει κανέναν από τους βασικούς εταίρους της που θα αναλάβουν την κατασκευή Ubuntu τηλεφώνων.

Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα προς το παρόν, αλλά εδώ και λίγες ώρες υπάρχει μια σοβαρή ένδειξη για έναν από τους πιθανούς «συμμάχους» της εταιρίας, βλέποντας ένα Meizu MX3 να φέρει τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να «τρέξει» το Ubuntu Touch και μάλιστα με αρκετά καλά πρώτα δείγματα ως προς την ομαλότητα της λειτουργίας του. Το MX3 παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με ενδιαφέροντα specs, που καθιστούν τη συσκευή ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με chipset Exynos Octa Core 5410 τεσσάρων πυρήνων Cortex 1,6GHz-A15 και τεσσάρων Cortex-A7 στα 1,2GHz, RAM 2GB, οπίσθια κάμερα 8MP και χωρητικότητες 16//32/64 και 128 GB.

Τα πρώτα screenshots προέρχονται από λογαριασμό της Meizu και απεικονίζουν το MX3 με Ubuntu OS. Ενδεχομένως λοιπόν το MX3 να είναι η συσκευή που υποσχέθηκε ο CEO της Canonical, Mark Shuttleworth, πως θα κάνει την εμφάνιση της μέσα τους πρώτους μήνες του 2014, καθώς φαίνεται πως ικανοποιεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Το Meizu MX3 η πρώτη συσκευή με Ubuntu Touch Το Meizu MX3 η πρώτη συσκευή με Ubuntu Touch Reviewed by D.Pap on 7:28 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.