google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αν δεν είναι κινέζικο.. Δεν είναι Android κινητό. Δεν είναι smartphone. - Techland.gr

Ads

Αν δεν είναι κινέζικο.. Δεν είναι Android κινητό. Δεν είναι smartphone.

Ψάχνεστε για αγορά κινητού τηλεφώνου και έχετε χαθεί στα φόρουμ, στις διαφημίσεις, στις  "αξιολογήσεις – διαφημίσεις", και στους ειδικούς γκουρού της κινητής τηλεφωνίας. Μην αγχώνεστε. Η αγορά κινητών τηλεφώνων είναι τεράστια και δύσκολα μαθαίνει κανείς πώς θα εξοικονομήσει απίστευτα ποσά αγοράζοντας την καλύτερη ποιότητα.
Το μέγεθος της λιλιπούτειας αγοράς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα και οι διαδικασίες με τις οποίες επιλέγουν τις συσκευές που προωθούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, δυστυχώς δεν επιτρέπουν σε όσους Έλληνες επιθυμούν να μπορούν να επιλέξουν κορυφαίες συσκευές κινητών τηλεφώνων που στην Κίνα εμφανίζονται κατά δεκάδες κάθε μερικούς μήνες, με τις τιμές τους να είναι εξωφρενικά χαμηλότερες από παρόμοια κινητά Android ή κινητά Android χαμηλότερης ποιότητας από αυτά που διατίθενται ήδη στην Ελλάδα.

Και όμως, αυτά που διατίθενται ήδη στην Ελλάδα, είναι και αυτά κατασκευασμένα στην Κίνα. Και αυτά με την ίδια χαμηλή τιμή έφυγαν από την Κίνα με προορισμό την Ελλάδα και η διαφορά στην τιμή δεν είναι ούτε φόροι, ούτε μεταφορικά. Είναι η διαφήμιση του κινητού που  παρακολουθήσαμε και πληρώσαμε με την αγορά του "αξιόπιστου", "με εγγύηση", "του επώνυμου" στο δικό μας χωριό.

Η κινέζικη αγορά κινητών τηλεφώνων και ειδικότερα κινητών με λειτουργικό σύστημα Αndroid είναι ίσως η μεγαλύτερη σε μέγεθος αγορά στον κόσμο. Οι κινέζικες εταιρείες κατασκευής Android smartphones έχουν πλέον υπό τον έλεγχο τους και αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεχνολογία υλικού και λογισμικού. Hardware και Software, Κινέζικα κινητά σχεδιασμένα αποκλειστικά από κινέζικες εταιρείες και Android με τα κινέζικα πλέον χαρακτηριστικά  προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορεί κανείς να αγοράσει με τα χρήματα που διαθέτει.

Απομιμήσεις αξιόπιστων κινέζικων τηλεφώνων.

Δυστυχώς όμως, για όσους επιχειρήσουν να αγοράσουν κινέζικο κινητό απευθείας από την Κίνα, το  εγχείρημα κρύβει πολλές παγίδες. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εξαπάτησης από γνωστούς άγνωστους μεσάζοντες ή από μη αξιόπιστες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Σε αρκετές περιπτώσεις οι υποψήφιοι αγοραστές χάνουν στο σύνολο τους τα χρήματα τους, ή καταλήγουν με ένα κινέζικο κινητό μαϊμού, δηλαδή φτηνή απομίμηση ή αντιγραφή μιας αξιόπιστης κινέζικης μάρκας κινητών τηλεφώνων.

Η αξία των απομιμήσεων των πραγματικών αυθεντικών κινέζικων τηλεφώνων δεν ξεπερνά τα πενήντα ευρώ και όπως καταλαβαίνεται έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν απελπισμένους εξαπατημένους αγοραστές που αντί να μάθουν πώς να κάνουν αγορές, γράφουν και δέκα και είκοσι λόγους για τους οποίους δεν θα αγόραζαν κινέζικο κινητό.
Αν δεν είναι κινέζικο.. Δεν είναι Android κινητό. Δεν είναι smartphone. Αν δεν είναι κινέζικο.. Δεν είναι Android κινητό. Δεν είναι smartphone. Reviewed by D.Pap on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.