google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον “πατέρα” του Android - Techland.gr

Ads

Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον “πατέρα” του Android




Τον περασμένο Ιανουάριο ακούσαμε ότι ο συν-δημιουργός του Android, Andy Rubin, ετοιμάζει μια νέα εταιρεία που θα φτιάξει το δικό της bezeless smartphone. Το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017 και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.

Την συγκεκριμένη εικόνα έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Andy Rubin, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει hype για το επερχόμενο smartphone. Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το «σχεδόν» bezeless design. Από την συγκεκριμένη άποψη η συσκευή θυμίζει αρκετά από το Xiaomi Mi Mix, χωρίς όμως να μπορούμε να δούμε το κάτω μέρος και αν έχει μεγαλύτερο κάτω bezel.

Παρόλο που η πρώτη αναφορά δεν είχε κάνει λόγο για το λογισμικό που θα τρέχει το νέο smartphone της Essential, όπως ονομάζεται η νέα εταιρεία, φαίνεται ότι θα τρέχει Android.

Η κυκλοφορία του αναμένεται τους επόμενους μήνες, οπότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα modular σύστημα με μαγνητικό connector, θα έχει pressure sensitive οθόνη, ενώ θα είναι φτιαγμένη με μεταλλικό πλαίσιο και κεραμικό πίσω μέρος.

Πηγή
Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον “πατέρα” του Android  Η πρώτη εικόνα του bezel less smartphone από τον “πατέρα” του Android Reviewed by D.Pap on 10:18 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.