google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Atari επιστρέφει... - Techland.gr

Ads

Η Atari επιστρέφει...


Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το όνομα της Atariκυριαρχούσε στον χώρο της τεχνολογίας, πλέον όμως επιστρέφει με μια συνεργασία στον τομέα του Internet of Things, της τεχνολογίας των πραγμάτων.

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Sigfox προκειμένου να αναπτύξει μια σειρά «έξυπνων» συσκευών για το συνδεδεμένο σπίτι, με στόχο να καλύψει διάφορες ανάγκες της καθημερινής ζωής, της προστασίας των χρηστών ή των κατοικίδιων.

Το δίκτυο της Sigfox προσανατολίζεται στη διασύνδεση μικροσυσκευών χαμηλής ενέργειας όπως τα smartwatches και λειτουργεί σε 18 χώρες. Όμως η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου, συνεχούς δικτύου που θα παρέχει διασυνδεσιμότητα σε δισεκατομμύρια συσκευές.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία αποκάλυψε ότι οι συσκευές που θα αναπτύξουν οι δύο συνεργάτες θα αφορούν στο σπίτι, στα κατοικίδια ζώα, στο lifestyle και την προστασία. Σύμφωνα με την Atari τα προϊόντα θα σχεδιαστούν για να είναι συμβατά με το παγκόσμιο δίκτυο της Sigfox, θα διαθέτουν μπαταρίες με μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν θα απαιτούν τοπική σύνδεση στο ίντερνετ. Από τη στιγμή που θα εισάγεται η μπαταρία στη συσκευή αυτό θα συνδέεται αυτόματα με το δίκτυο.
Η Atari επιστρέφει... Η Atari επιστρέφει... Reviewed by D.Pap on 9:01 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.