google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε χρήματα σε φίλους μέσω... Facebook Messenger! - Techland.gr

Ads

Σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε χρήματα σε φίλους μέσω... Facebook Messenger!




Η αποστολή χρημάτων online έχει διευκολυνθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, κυρίως χάρη στο Paypal. Ωστόσο, εχθρός του... εύκολου είναι το ευκολότερο και έτσι σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε χρήματα μέσω... Facebook Messenger!

Το Facebook και το Paypal συνεργάζονται εδώ και καιρό, έτσι πλέον το feature είναι διαθέσιμο στους χρήστες, αλλά μόνο στις Η.Π.Α., προς το παρόν. Ωστόσο, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες, όπως και η Ελλάδα, σε βάθος χρόνου. Ουσιαστικά η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει την αποστολή/λήψη χρημάτων μέσω Facebook Messenger, από τον ένα "φίλο" στον άλλο, χάρη και στη διαμεσολάβηση του Paypal. Προφανώς θα πρέπει να "συνδέσετε" το Paypal σας με το Facebook χρησιμοποιώντας το username/password σας, για να γίνει αυτό. Έτσι, η αποστολή χρημάτων θα είναι πιο εύκολη και άμεση από ποτέ.
Ωστόσο, ουδέν καλόν αμιγές κακού, για να παραφράσουμε το γνωστό ρητό. Δεδομένων των πολλών επιτήδειων που δρουν μέσω Facebook για να εξαπατήσουν αθώους χρήστες, κυρίως ηλικιωμένους και παιδιά, αποσπώντας τους χρήματα για προϊόντα που δεν θα λάβουν ποτέ ή με άλλους τρόπους, ανησυχούμε για το πόσο αυτή η νέα υπηρεσία θα διευκολύνει τέτοιου είδους απάτες, εις βάρος μας. Άλλωστε, θα αρκούν 1-2 clicks για να στείλετε χρήματα σε κάποιον μέσω του chat, το οποίο σημαίνει πως η δουλειά των επιτήδειων γίνεται ακόμη ευκολότερη.

[via]
Σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε χρήματα σε φίλους μέσω... Facebook Messenger!  Σύντομα θα μπορούμε να στέλνουμε χρήματα σε φίλους μέσω... Facebook Messenger! Reviewed by D.Pap on 9:27 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.