google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tim Cook: Τα 999 δολάρια του iPhone X είναι “value for money” - Techland.gr

Ads

Tim Cook: Τα 999 δολάρια του iPhone X είναι “value for money”




Από την ανακοίνωση των τριών νέων iPhones που έκανε η Apple την περασμένη εβδομάδα, αυτό που σίγουρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι το iPhone X, για το bezel-less design, για την αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού, την προσθήκη του Face ID, αλλά και την τιμή των 999 δολαρίων που ζητά η Apple.

Το iPhone X είναι το πιο ακριβό μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι σήμερα και ένα από τα πιο ακριβά mainstream κινητά στην παγκόσμια αγορά και από πολλούς θεωρείται ότι είναι πολύ ακριβό.

Ωστόσο, ο CEO της Apple έχει την δική του οπτική για το θέμα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Tim Cook στο ABC News δήλωσε πως το iPhone X αξίζει την τιμή των 1000 δολαρίων δεδομένης και της τεχνολογίας που έχει μπει μέσα στη συσκευή.

“Well, it’s a value price, actually, for the technology you’re getting”, δήλωσε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε μέσω Twitter αν θεωρεί ότι η τιμή του είναι απρόσιτη για τον μέσο Αμερικανό.



Ο Cook επεσήμανε ότι πολλοί λίγοι είναι αυτοί που τελικά δίνουν με τη μια ολόκληρο το ποσό και επικεντρώθηκε στην πληθώρα επιλογών που υπάρχουν: δόσεις, trade-in, deals από παρόχους, κάνουν το iPhone X πιο προσιτό.

“Well, it’s a value price, actually, for the technology you’re getting. As it turns out most people are now paying for phones over long periods of time. And so very few people will pay the price tag of the phone initially. Also most people actually trade in their current phone, and so that reduces the price further, and some carriers even throw in subsidies and discounts. And so when we look at it, the phone — the iPhone in particular — has become to essential in our daily lives, people want it to do more and more and more, and so we built more and more technology in to be able to do that”, δήλωσε ο Tim Cook.

Όπως και να έχει όμως τα 999 δολάρια παραμένουν 999 δολάρια και κάθε άλλο παρά λίγα είναι για ένα κινητό. Επομένως, στην πραγματικότητα μάλλον ο χαρακτηρισμός “value price” δύσκολα ταιριάζει στο iPhone X.



Πηγή
Tim Cook: Τα 999 δολάρια του iPhone X είναι “value for money”  Tim Cook: Τα 999 δολάρια του iPhone X είναι “value for money” Reviewed by D.Pap on 10:40 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.