google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αν δείτε αυτά τα «σημάδια», σας έχουν χακάρει το κινητό! - Techland.gr

Ads

Αν δείτε αυτά τα «σημάδια», σας έχουν χακάρει το κινητό!



Κάποιο malware το οποίο τρέχει στο background μπορεί να έχει αισθητή επίδραση στην λειτουργία της συσκευής σας.



Η συσκευή σου στέλνει ή δέχεται περίεργα μηνύματα

Αν φίλοι σου δεχτούν μηνύματα τα οποία εσύ δεν έχει στείλει, κάτι δεν πάει καλά. Το ίδιο ισχύει και με τα email. Παρομοίως, το να λαμβάνεις μηνύματα τα οποία δεν προορίζονται για σένα είναι ένα σημάδι αρνητικό.



Γίνεται εγκατάσταση νέων εφαρμογών, χωρίς να το έχεις επιλέξει

Παρόλο που ο κατασκευαστής της συσκευής σου έχει το δικαίωμα να εγκαταστήσει κάποια νέα εφαρμογή, κατά την διάρκεια ενός update του λογισμικού σου, αν κάποια εμφανιστεί σε άσχετο χρόνο τότε θα πρέπει να υποπτευθείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις τη νέα εφαρμογή, μέχρι να κάνεις ένα Google Search και να βεβαιωθείς για το τι πρόκειται.



Η μπαταρία της συσκευής σου τελειώνει πολύ γρήγορα

Σίγουρα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πέφτει με τον καιρό, αλλά αν παρατηρήσουμε μια απότομη αλλαγή, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο λογισμικό τρέχει στο background, καταναλώνοντας πιο γρήγορα την μπαταρία.



Η συσκευή σου ζεσταίνεται πιο πολύ από το συνηθισμένο

Όπως και πριν, όταν κάποιο κακόβουλο λογισμικό τρέχει συνεχώς στο background, προκαλεί την θέρμανση του επεξεργαστή, σε επίπεδα που πλέον γίνεται αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει.
Αν δείτε αυτά τα «σημάδια», σας έχουν χακάρει το κινητό!  Αν δείτε αυτά τα «σημάδια», σας έχουν χακάρει το κινητό! Reviewed by D.Pap on 9:46 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.