google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις - Techland.gr

Ads

Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις




Το Facebook, ο Messenger και το Instagram δοκιμάζουν μια λειτουργία, η οποία δείχνει τις ειδοποιήσεις και από τις τρεις εφαρμογές σε μία “διεπιφάνεια” και επιτρέπει στο χρήστη να τις εναλλάσσει.

Το Facebook επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτής της λειτουργίας, η οποία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο: “Διεξάγουμε μια πολύ μικρή δοκιμασία, ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολο για τους χρήστες να ανακαλύπτουν και να συνδέονται με τους ανθρώπους και τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Εξερευνούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εναλλάσσονται ευκολότερα μεταξύ των λογαριασμών τους στο Facebook, στο Messenger και στο Instagram”.

Στο δοκιμαστικό αυτό στάδιο, για όσους “τυχερούς” το είδαν, όταν ένας χρήστης πατά το εικονίδιο του προφίλ του σε μία από τις τρεις εφαρμογές, τότε θα δει το σύνολο των εκκρεμών ειδοποιήσεων και από τις άλλες εφαρμογές, για παράδειγμα 18 ειδοποιήσεις. Όταν πατήσει κι εκεί, τότε θα δει το χαρακτηριστικό κόκκινο εικονίδιο που θα δείχνει τις μη αναγνωσμένες ειδοποιήσεις σε καθεμία από τις εφαρμογές, πχ. 6 ειδοποιήσεις στο Facebook, 2 ειδοποιήσεις στον Messenger και 10 ειδοποιήσεις στο Intagram. Μόλις πατήσουν σε καθεμία, θα μεταβαίνουν στην εκάστοτε εφαρμογή.

Τα παραπάνω ανήκουν όλα στην οικογένεια του Facebook, αλλά δεν είδαμε ακόμη το WhatsApp. Αν προστεθεί κι αυτό στην παρέα των κοινών ειδοποιήσεων, πολλοί χρήστες θα λαμβάνουν διαρκώς ειδοποιήσεις, ή κόκκινους αριθμούς (που δείχνουν πόσες ειδοποιήσεις έχουν) και σε μερικούς αυτό τροφοδοτεί το άγχος.



Πηγή
Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις Facebook, Messenger και Instagram ενώνονται με κοινές ειδοποιήσεις Reviewed by D.Pap on 8:43 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.