google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα - Techland.gr

Ads

Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα

Η Samsung παρουσίασε τον συνεχιστή της σειράς Xcover, μιας οικογένειας ανθεκτικών και στιβαρών smartphones. Το Galaxy Xcover 4 είναι η νέα πρόταση της Sammy και η συσκευή υπόσχεται να υπομείνει τα… πάνδεινα. Μπορεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να μην είναι εντυπωσιακά, η αντοχή του κινητού όμως είναι κορυφαία και εγγυημένη από τον Κορεάτη κατασκευαστή. Το Xcover 4 έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει πως μπορεί να λειτουργήσει έως και 1,5 μέτρο κάτω από το νερό, ενώ είναι πλήρως ανθεκτικό στην σκόνη. Επιπλέον, το smartphone είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το MIL-STD 810G standard του Αμερικάνικου στρατού για να είναι σε θέση να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες, αλλά επίσης να είναι άτρωτο από ρίψεις και χτυπήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά φορώντας γάντια (σχεδόν) όλων των ειδών, χωρίς να χρειάζονται ειδικά ζευγάρια για smartphones.
Αν θέλετε ένα κινητό τηλέφωνο για να αντέξετε μια πιθανή Αποκάλυψη, το Xcover 4 είναι η καταλληλότερη επιλογή. Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4 GHz συνοδευόμενο από μνήμη RAM 2 GB, με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο να είναι 16 GB (10.1 GB εξ’ αυτών είναι ελεύθερα για τον χρήστη). Να σημειωθεί πως μπορείτε να προχωρήσετε σε επέκταση της χωρητικότητας μέσω MicroSD, έως και 256 GB. Η μπαταρία είναι της τάξης των 2800 mAh που μπορεί να κρατήσει το κινητό αρκετές ώρες μακριά από την πρίζα. Αναφορικά με την οθόνη, εκείνη έχει μέγεθος 5 ίντσες ανάλυσης 720×1280 pixels (294 pixel ανά ίντσα). Τέλος, η κύρια κάμερα είναι 13 Megapixel και μπορεί να προχωρήσει σε λήψεις ακόμα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ενώ ο εμπρόσθιος φακός “αισθάνεται” 5 MP. Η Samsung θα διαθέσει το Xcover 4 μόνο σε μαύρο χρώμα, με προ-εγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat και η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι τα 259 ευρώ.
Αν το νέο smartphone σας κίνησε το ενδιαφέρον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο, όπου και θα το βρείτε στα ράφια των καταστημάτων. Αναμφίβολα, η νέα πρόταση της Samsung είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά αν εργάζεστε σε χώρους όπου οι συνθήκες είναι δυσμενείς ή είστε δραστήρια άτομα και θέλετε ένα κινητό για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις σας. Με το Xcover 4 μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, όσο και αν το τυραννήσετε..!
Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα  Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα Reviewed by D.Pap on 9:49 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.