google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τελικά, ετοιμάζει budget phone η Google, απλά… δε θα είναι Pixel - Techland.gr

Ads

Τελικά, ετοιμάζει budget phone η Google, απλά… δε θα είναι Pixel



Κατά τη διάρκεια του φετινού Mobile World Congress, ο senior vice president της Google, Rick Osterloh, είχε σημειώσει ότι η Google θα παραμένει σταθερή στον premium χαρακτήρα του Pixel brand και το επόμενο διάστημα. Και το Pixel 2 λοιπόν θα είναι μία κορυφαίων specs πρόταση, ωστόσο κάποιοι τώρα υποστηρίζουν ότι τα προσεκτικά λόγια του Osterloh κρύβουν κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι πιστέψαμε αρχικά.

Δεν είναι ότι η Google δεν εργάζεται πάνω σε ένα budget phone, κάτι τέτοιο φαίνεται πως ετοιμάζεται, αυτό όμως δε θα έχει το brand Pixel. Οι πληροφορίες μάλιστα σημειώνουν ότι θα είναι ένα Android One μοντέλο με στόχο τις ανερχόμενες αγορές.

Το Android One κάνει αίσθηση τελευταία καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τις τελευταίες ενημερώσεις του λειτουργικού σε μοντέλα που είναι οικονομικά και μπορεί να αποκτήσει ο καθένας. Με κύριο στόχο αναδυόμενες αγορές αλλά όχι μόνο η Google τα ενισχύει και τώρα φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και συσκευή με το δικό της brand.
Τελικά, ετοιμάζει budget phone η Google, απλά… δε θα είναι Pixel Τελικά, ετοιμάζει budget phone η Google, απλά… δε θα είναι Pixel Reviewed by D.Pap on 9:56 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.