google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nokia: Παρουσίασε το Nokia 6, το πρώτο μοντέλο της μετά Microsoft εποχής - Techland.gr

Ads

Nokia: Παρουσίασε το Nokia 6, το πρώτο μοντέλο της μετά Microsoft εποχής



H αναμονή από τα εκατομμύρια φανατικών υποστηρικτών της φινλαδικής εταιρείας επιτέλους έφτασε στο τέλος. Ή περίπου στο τέλος. Έτσι, πριν από λίγα λεπτά, η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματά της, HMD Global, ανακοίνωσε την πρώτη συσκευή της μετά Microsoft εποχής της Nokia. Το όνομα αυτής Nokia 6, τα χαρακτηριστικά της δε, όχι όπως θα τα περιμέναμε.

Το Νοkia 6 λοιπόν είναι μια συσκευή mid-range η οποία φαίνεται ότι θα έρθει με υψηλά standard ποιότητας. Το 6 θα κατασκευάζεται από αλουμίνιο 6000, με το σώμα να είναι unibody, το οποίο μετά την κατασκευή του περνάει από μια διαδικασία οξείδωσης που του δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Η οθόνη του θα είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p σε συνδυασμό με Gorilla Glass 2.5D. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον επεξεργαστή Snapdragon 430 αποτελούμενος από 8 πυρήνες Cortex-A53, Adreno 505 GPU σε συνδυασμό με 4 GB RAM. O αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 64 GB.
VIDEO You Tube
Στον τομέα της φωτογραφίας θα έχουμε μια οπίσθια κάμερα ανάλυσης 16 ΜΡ εξοπλισμένη με PDAF και διάφραγμα φακού f/2.0. Πάντως η συγκεκριμένη πολλά υποσχόμενη κάμερα δεν θα τραβάει βίντεο ανάλυσης 4Κ, περιορίζοντας την ανάλυση στα 1080p@30fps. H εμπρόσθια κάμερα είναι ανάλυσης 8 MP με φακό επίσης f/2.0.

Η Nokia έχει δώσει προσοχή και στον ήχο, με την εγκατάσταση ενός διπλού ενισχυτή που προσδίδει στο 6 ήχο κατά 6dB αυξημένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Επίσης υποστηρίζει και την τεχνολογία Dual Atmos για ακόμα πιο πειστικό και πλούσιο ήχο. Τέλος έρχεται με προεγκατεστημένη την έκδοση Android 7 Nougat χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα περιλαμβάνει κάποιο customized skin.

Η τιμή του Nokia 6 θα είναι στα 245 δολάρια (232 περίπου ευρώ), με το δυσάρεστο νέο να είναι ότι θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

Είναι αυτό το μοντέλο το smartphone που περιμένατε για την επανεκκίνηση της Nokia;
Nokia: Παρουσίασε το Nokia 6, το πρώτο μοντέλο της μετά Microsoft εποχής Nokia: Παρουσίασε το Nokia 6, το πρώτο μοντέλο της μετά Microsoft εποχής Reviewed by D.Pap on 11:03 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.