google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nintendo Switch: Στα 300 δολάρια η τιμή - Techland.gr

Ads

Nintendo Switch: Στα 300 δολάρια η τιμή

Για την ύπαρξη του Nintendo Switch γνωρίζαμε εδώ και καιρό, καθώς η ίδια η εταιρεία είχε δημοσιεύει το promo video. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση δεν είχε γίνει και έλειπαν βασικές πληροφορίες όπως η τιμή και η διαθεσιμότητα.

Υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για τιμή στα 250 δολάρια, με στόχο να σταθεί πιο δυνατά το Nintendo Switch απέναντι σε αντιπάλους όπως PlayStation και Xbox.

Τελικά όμως, η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα ότι η τιμή της νέας κονσόλας θα είναι στα 300 δολάρια με την κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για 3 Ματίου. Κατά την επίσημη ανακοίνωση η Nintendo έδωσε κι άλλες πληροφορίες, όπως το ότι η κονσόλα θα έχει οθόνη αφής. Η Nintendo αφήνει τις resistive touchscreens και κάνει τη μετάβαση σε capacitive touchscreens.

Επιπλέον, οι φήμες για τα χειριστήρια ήταν σωστές, καθώς ένα από τα JoyCon controllers θα έχει κουμπί που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν screenshots και να τα μοιράζονται στα social media. Αργότερα θα προστεθεί και η δυνατότητα λήψης video. Έχει προστεθεί επίσης IR λειτουργία, η οποία αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού του παίκτη, όπως το Wiimote.

Άλλα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch είναι η ενσωματωμένη μνήμη 32GB και η υποστήριξη για micro SDXC cards. Η Nintendo εκτιμά ότι η κονσόλα όταν αφαιρεθεί από τη βάση θα δίνει διάρκεια ζωής μεταξύ 2.5 και 6 ωρών, ανάλογα με το παιχνίδι. Η μπαταρία φορτίζει μέσω θύρας USB-C.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα λανσάρει μια επί πληρωμή online υπηρεσία όμοια με Xbox Live Gold και PlayStation Plus, που θα είναι απαραίτητη για online παιχνίδι. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες θα δώσει το φθινόπωρο.


Πηγή
Nintendo Switch: Στα 300 δολάρια η τιμή Nintendo Switch: Στα 300 δολάρια η τιμή Reviewed by D.Pap on 8:07 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.