google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απίστευτο πιστόλι... iPhone «γκρεμίζει» τα μέτρα ασφαλείας σε σύνορα και αεροδρόμια - Techland.gr

Ads

Απίστευτο πιστόλι... iPhone «γκρεμίζει» τα μέτρα ασφαλείας σε σύνορα και αεροδρόμια


Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο "iPhone Gun", που χαρακτηρίζεται ως το "πιστόλι του τρομοκράτη" και έχει σημάνει συναγερμό στις ευρωπαϊκές Αρχές ασφαλείας.

Πρόκειται για ένα όπλο 9mm που έχει σχεδιαστεί να μοιάζει απόλυτα με iPhone.

Μάλιστα, με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται σε αυτόματο πιστόλι, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο για δεκάδες ανθρώπους που ταξιδεύουν ή που ενδεχομένως να βρεθούν τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος.

Το νέο αυτό όπλο έγινε αντιληπτό από τις αρχές των ΗΠΑ, μετά από επιχείρηση κατά εμπόρων όπλων. Οι αμερικανικές αρχές ενημέρωσαν με κατεπείγον μήνυμά τους τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές ότι το «iPhone Gun», όπως ονομάζεται, έχει ήδη περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά και έχει περιέλθει στην κατοχή τρομοκρατικών και εγκληματικών ομάδων.

Θεωρείται από τους ειδικούς ως ιδανικό για ενέργειες ατόμων που θέλουν να διασχίσουν από τα σύνορα μίας χώρας στην άλλη, παιρνώντας με επιτυχία τον έλεγχο και για τρομοκρατικές πράξεις σε δημόσια κτίρια και δημόσιους οργανισμούς, που υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος. Όπως βέβαια και σε αεροπλάνα και πλοία.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, υπάρχει ειδική ειδοποίηση προς τη βελγική αστυνομία και τις βελγικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς θεωρείται ότι το όπλο αυτό έχει πέσει στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων. Ενδεχομένως να μην ήταν τυχαία η μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο Μολενμπέκ το βράδυ του Σαββάτου, όπου σημειώθηκαν συλλήψεις πολλών ατόμων.
Απίστευτο πιστόλι... iPhone «γκρεμίζει» τα μέτρα ασφαλείας σε σύνορα και αεροδρόμια Απίστευτο πιστόλι... iPhone «γκρεμίζει» τα μέτρα ασφαλείας σε σύνορα και αεροδρόμια Reviewed by D.Pap on 11:44 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.