google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi S: Έρχεται με οθόνη 4,6 ιντσών και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi S: Έρχεται με οθόνη 4,6 ιντσών και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά



Κάποιοι χρήστες προτιμούν ακόμη και σήμερα τα μικρά σε μέγεθος smartphones, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι επιλογές σε αυτή την κατηγορία συσκευών είναι πολύ περιορισμένες, με την Sony να δίνει κάποιες λύσεις αλλά η Xiaomi σύντομα θα κάνει την - εντυπωσιακή -είσοδο της.

Από την μακρινή Κίνα, μας έρχεται η είδηση πως ετοιμάζεται ένα νέο smartphone, το Xiaomi Mi S, για το οποίο υπάρχουν διαρροές από διαφημιστικό υλικό, σύμφωνα με τις οποίες η συσκευή θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 4,6 ιντσών, ανάλυσης 1080p, με καμπυλωτό γυαλί τύπου 2,5D. Θα διαθέτει SoC Snapdragon 821, 4 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128 GB και κύρια κάμερα ανάλυσης 12 MP με αισθητήρα Sony IMX378 και διάφραγμα φακού f/2.0, η οποία θα υΥποστηρίζει την δυνατότητα εγγραφής περιεχομένου σε ποιότητα 4K και θα διαθέτει και dual-LED flash. Η selfie κάμερα έχει ανάλυση 4 MP με διάφραγμα f/2.0 και δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση Full HD.

Ενεργειακά η συσκευή αναφέρεται πως θα καλύπτεται από μπαταρία φορτίου 2.600 mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 3.0 και θα έχει θύρα USB Type-C. Δεν θα λείπει και η υποδοχή για σύνδεση ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, ενώ συνολικά θα φέρει βάρος 138 γραμμαρίων. Πάνω στο Home Button θα ενσωματωθεί scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει ακόμη καμία ανακοίνωση σχετικά με την συσκευή και συνεπώς δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε τα πιο πάνω χαρακτηριστικά.

[via]
Xiaomi Mi S: Έρχεται με οθόνη 4,6 ιντσών και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά Xiaomi Mi S: Έρχεται με οθόνη 4,6 ιντσών και ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά Reviewed by D.Pap on 9:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.