google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu: Παρουσίασε την καινούργια της ναυαρχίδα, το Pro 6 Plus - Techland.gr

Ads

Meizu: Παρουσίασε την καινούργια της ναυαρχίδα, το Pro 6 Plus



H Meizu, η ιδιαίτερα πετυχημένη κινέζικη κατασκευάστρια εταιρεία, παρουσίασε την καινούργια της ναυαρχίδα. Το Pro 6 Plus λοιπόν είναι γεγονός, και η ανανεωμένη έκδοση του Pro 6 υπόσχεται καινούργιες συγκινήσεις στους επίδοξους αγοραστές του.

Τα χαρακτηριστικά είναι σίγουρα αξιοζήλευτα. Το Pro 6 Plus έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης QHD (2560x1440), αισθητά μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του Pro 6 που εξοπλίζεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD. Η Meizu αποφάσισε να εφαρμόσει μια διαφορετική προσέγγιση και στον τομέα του chipset, καθώς η Meizu επέλεξε τον Samsung Exynos 8890, τον ίδιο που φοράει το Galaxy S7, με το Pro 6 Plus να γίνεται το πρώτο smartphone εκτός Samsung που παίρνει το εν λόγω chipset. To 8890 έρχεται σε συνδυασμό με 4 GB RΑΜ, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει μέχρι και τα 128 GB.

Στον τομέα της κάμερας η Meizu εξόπλισε την καινούργια της ναυαρχίδα με μια οπίσθια κάμερα ανάλυσης 12 ΜΡ ανοίγματος f/2.0 με τον φακό να είναι ο γνωστός Sony IMX386 CMOS, ίδιος με αυτόν που έχει χρησιμοποιήσει η Meizu στο ΜΧ6. Αυτή την φορά έχει όμως έχει συνδυαστεί με σύστημα OIS και αισθητήρα σήματος της Samsung, σημειώνοντας σύμφωνα με την εταιρεία κορυφαία ποιότητα εικόνας. Για την εμπρόσθια έχουμε κάμερα ανάλυσης 5 ΜΡ, κάτι που ίσως αφήσει δυσαρεστημένους τους λάτρεις των selfies, μια και ο ανταγωνισμός έχει να επιδείξει καλύτερες προτάσεις.

Η μπαταρία που θα τροφοδοτεί το Pro 6 Plus θα είναι χωρητικότητας 3.400 mAh, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης (μέχρι το 60% σε μόλις μισή ώρα), μια ιδιαίτερα σημαντική αναβάθμιση μια και το προηγούμενο μοντέλο της σειράς είχε μπαταρία φορτίου μόλις 2.560 mAh. Μεγάλη αναβάθμιση έχουμε όμως και στο λειτουργικό, μια και το Pro 6 Plus θα είναι το πρώτο της εταιρείας που θα φορέσει το λειτουργικό Flyme 6, με πάνω από 400 νέα χαρακτηριστικά, και μια ΑΙ Engine με το όνομα One Mind που θα βοηθάει τον χρήστη να έχει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Σε άλλα χαρακτηριστικά το Pro 6 Plus περιλαμβάνει αισθητήρα αποτυπωμάτων, αισθητήρα καρδιακών παλμών, 3D Touch, Hi-Fi Audio και υποστήριξη στα περισσότερα δίκτυα LTE ανά το κόσμο. Η τιμή του για την αγορά της Κίνας ανέρχεται στα 435 δολάρια (409 περίπου ευρώ), ενώ θα διατίθεται σε γκρι, χρυσό και ασημί χρώμα. Πληροφορίες για διάθεση στην Ευρώπη δεν έχουμε ακόμα.

Σας ικανοποίησε η καινούργια πρόταση της Meizu;

via
Meizu: Παρουσίασε την καινούργια της ναυαρχίδα, το Pro 6 Plus Meizu: Παρουσίασε την καινούργια της ναυαρχίδα, το Pro 6 Plus Reviewed by D.Pap on 8:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.