google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG G6: Θα περιλαμβάνει αφαιρούμενη μπαταρία - Techland.gr

Ads

LG G6: Θα περιλαμβάνει αφαιρούμενη μπαταρία



Συνεχίζονται οι φήμες για τον αντικαταστάτη της ναυαρχίδας της LG. Έτσι, μπορεί εξωτερικά το G6 να διαφέρει κατά πολύ από το G5, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι το νέο μοντέλο δεν θα υιοθετεί την «σπονδυλωτή» μορφή, ωστόσο θα διατηρήσει ένα από τα χαρακτηριστικά που πολλοί χρήστες εκτιμούν σε πολλά LG smartphones: Θα διαθέτει και πάλι αφαιρούμενη μπαταρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Korea Herlad, η LG έχει «κολλήσει» στις αφαιρούμενες μπαταρίες, θεωρώντας πως έτσι θα αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την απόδοση. Το ζήτημα της ασφάλειας πιθανόν είναι κάτι που πλέον απασχολεί ιδιαίτερα τους κατασκευαστές έπειτα από το προβληματικό Galaxy Note 7 της Samsung με τα επαναλαμβανόμενα ατυχήματα με πιθανό αίτιο τις ελαττωματικές μπαταρίες των μονάδων. Φυσικά κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι παρόμοιο σε συσκευές που περιλαμβάνουν αφαιρούμενη μπαταρία, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση του ευπαθούς εξαρτήματος είναι κάτι που γίνεται πιο εύκολα και θα κοστίζει φθηνότερα από ότι να αντικατασταθεί μια ολόκληρη συσκευή.

Η Korea Herald υπενθυμίζει ότι από τις μέχρι τώρα φήμες το G6 θα διαθέτει σαρωτή ίριδας, το σύστημα ανέπαφων συναλλαγών LG Pay και ίσως φέρει νέες λειτουργίες που δεν είδαμε ξανά σε ένα smartphone της LG, χωρίς όμως να είναι σαφές το ποιες είναι οι λειτουργίες αυτές. Στόχος της LG είναι η νέα συσκευή να αποτελέσει το έναυσμα της ανάκαμψης της στην αγορά, μετά τις ασθενικές πωλήσεις του G5.

Η επίσημη παρουσίαση του LG G6 αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, ενδεχομένως στην MWC 2017.

[via]
LG G6: Θα περιλαμβάνει αφαιρούμενη μπαταρία LG G6: Θα περιλαμβάνει αφαιρούμενη μπαταρία Reviewed by D.Pap on 3:33 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.