google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο - Techland.gr

Ads

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο


Υπολογίζεται ότι 3,5 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο κάθε χρόνο και η πρόσβαση σε αυτό έχει γίνει τόσο απαραίτητη που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου.

Υπάρχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με το ποιες χώρες έχουν την ταχύτερη σύνδεση Wi-Fi (Νότια Κορέα) και ποιες χώρες την περισσότερη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Τι λέτε για τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες;

Η εταιρεία Alexa rankings κατέταξε τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο και το indy100 αποτύπωσε τα δεδομένα σε μορφή χάρτη:

Η γιγαντιαία μηχανή αναζήτησης Google είναι μακράν η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στον κόσμο. Χώρες όπως η Σρι Λάνκα, η Ζιμπάμπουε, η Ταϊλάνδη, η Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο την χρησιμοποιούν πιο συχνά.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι το Καζακστάν, η Γεωργία, η Καμπότζη και η Αλγερία, χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα YouTube περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας είναι το VK, αν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πολύ σκληρός όσον αφορά στη λογοκρισία και πέρυσι απείλησε να μπλοκάρει την Wikipedia για μια σελίδα της σχετικά με ένα είδος κάνναβης.

Εν τω μεταξύ, η Μάλτα φαίνεται να αγαπά την εφημερίδα τους Times of Malta και το ίδιο ισχύει και για την Παλαιστίνη με την Alwatan Voice και την Αλβανία με την Gazeta Express.

Η αγαπημένη ιστοσελίδα της Κίνας είναι η μηχανή αναζήτησης, Baidu, ενώ για το Βιετνάμ είναι το CocCoc.

Υπάρχουν μια σειρά από χώρες χρωματισμένες με μαύρο για τις οποίες η Alexa δεν έχει δεδομένα.
Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο Reviewed by D.Pap on 7:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.