google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM



Την αποτυχία της Samsung με την απόσυρση του Galaxy Note 7, φαίνεται πως είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί η Xiaomi, με ένα smartphone αρκετά παρόμοιο με την ναυαρχίδα της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Πριν από λίγη ώρα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο, η Xiaomi ανακοίνωσε την νέα ναυαρχίδα της, το Mi Note 2 που μας θυμίζει έντονα και σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά.

Στα κύρια χαρακτηριστικά του το Xiaomi Mi Note 2 φέρει μία οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, τεχνολογίας OLED, με την απουσία bezels να είναι ιδιαίτερα αισθητή καθώς το screen-to-body ratio αγγίζει το 77,2%. Στο εσωτερικό του συναντάμε το νέο πανίσχυρο SoC της Qualcomm, Snapdragon 821, που συνοδεύεται από 4 ή 6 GB RAM τεχνολογίας LPDDR4. Ανάλογα με το μέγεθος της RAM θα υπάρχει και εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 64 GB και 128 GB αντίστοιχα. Η μπαταρία του είναι φορτίου 4.070 mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Στο πίσω μέρος συναντάμε μία κάμερα - Sony IMX318 - ανάλυσης 22,56 MP, με διάφραγμα f/2.0 και τεχνολογία EIS, ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ανάλυση 8 MP.

Το Mi Note 2 διαθέτει και άλλα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στις ναυαρχίδες των γνωστών εταιρειών όπως NFC, Mi Pay (υπηρεσία πληρωμών της Xiaomi), Ultrasonic σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και GPS υψηλής ακρίβειας. Στον τομέα του ήχου το Mi Note 2 θα υποστηρίζει την τεχνολογία Aqstic της Qualcomm που διαθέτει υποστήριξη για αναπαραγωγή 192 kHz / 24-bit. Τέλος θα φοράει το MIUI 8 το οποίο είναι βασισμένο στο Android 6.0 Marshmallow, ενώ η Nougat έκδοση MIUI 9 είναι προ των πυλών και δεν αναμένεται να καθυστερήσει να φτάσει στις συσκευές της Xiaomi.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο το οποίο περιβάλλεται από γυαλί και στις δύο όψεις, ενώ θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων σε δύο χρώματα, Piano Black και Glacier Silver. Η έκδοση με τα 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης κοστίζει 413 δολάρια (περίπου 380 ευρώ), με την «καλύτερη» έκδοση των 6 GB RAM και 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης να τιμολογείται στα 487 δολάρια (περίπου 447 ευρώ). Θα υπάρχει και μία Global έκδοση που θα υποστηρίζει 4G+ και 37 διαφορετικές μπάντες που χρησιμοποιούνται στον υπόλοιπο κόσμο και το κόστος της αναμένεται στα 516 δολάρια (περίπου 473 ευρώ).

Η συσκευή πρόκειται να είναι διαθέσιμη στην αγορά σε δύο περίπου εβδομάδες.
Xiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM Xiaomi Mi Note 2: Επίσημο το νέο «θηρίο» της Κίνας με Edge οθόνη & 6GB RAM Reviewed by D.Pap on 10:49 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.