google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sharp: Παρουσίασε μια πρότυπη bezel-less κυρτή οθόνη - Techland.gr

Ads

Sharp: Παρουσίασε μια πρότυπη bezel-less κυρτή οθόνη



Η Sharp είναι μια εταιρεία που πρωτοστατεί στο χώρο των οθονών και σε γενικότερες γραμμές έχει την ικανότητα να σχεδιάζει συσκευές με οθόνες που έχουν σχεδόν μηδαμινά περιθώρια, όπως το Aquos Crystal που κυκλοφόρησε εμπορικά στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια.

Εν έτι 2016, η εταιρεία αποκαλύπτει ένα νέο της concept smartphone, το Sharp Corner R, ένα πρωτότυπο με κυρτή οθόνη και χωρίς περιττά κενά περιθώρια στην πάνω πλευρά και στα πλάγια της συσκευής. Με την τεχνολογία Corner R, η Sharp κατορθώνει να φτιάξει οθόνες IGZO με εντελώς ελεύθερη μορφή στα δικά της «στάνταρ» και με άκρως υψηλή ανάλυση.

Το Sharp Corner R ενσωματώνει οθόνη IGZO με πλήρη έλλειψη bezel, διαγωνίου 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1080×1920 pixels και ευκρίνειας 425ppi. Η οθόνη καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή πλευρά και στην κάτω πλευρά διακρίνονται μόνο τα προσαρμοσμένα virtual buttons.

Δεν πρόκειται ακόμα για ένα πραγματικό προϊόν και έτσι συνεχίζεται η αναμονή και κορυφώνεται η αγωνία του κοινού, για το πόσο πιο «λεπτεπίλεπτα» και εντυπωσιακά μπορούν να γίνουν τα μελλοντικά smartphones της Sharp, χάρη στην τεχνολογία που η ίδια αποκαλεί Corner R.

[via] [takaros31 tipped us]
Sharp: Παρουσίασε μια πρότυπη bezel-less κυρτή οθόνη Sharp: Παρουσίασε μια πρότυπη bezel-less κυρτή οθόνη Reviewed by D.Pap on 9:47 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.