google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 iPhone 7: Υστερεί στον τομέα αυτονομίας έναντι του ανταγωνισμού - Techland.gr

Ads

iPhone 7: Υστερεί στον τομέα αυτονομίας έναντι του ανταγωνισμού



Τα σημερινά smartphones έχουν γίνει πιο απαραίτητα από ποτέ στην καθημερινότητά μας καθώς μεταξύ άλλων δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να «τραβήξει» εξαιρετικές φωτογραφίες, να συνδεθεί με μια σειρά από gadgets και να έχει στη διάθεσή του μια εξαιρετική οθόνη και επεξεργαστική ισχύ που συναρπάζει. Όμως ο τομέας που περιμένουμε πρόοδο είναι η μπαταρία και δυστυχώς εκεί δεν υπάρχει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα mAh ανεβαίνουν αλλά δεν συνεπάγεται πως βελτιώνεται ιδιαίτερα η μπαταρία των συσκευών. Έτσι λοιπόν με την δεδομένη κατάσταση, μια ομάδα συντακτών θέλησαν να δουν εάν και το νέο iPhone 7 που βρίσκεται στο επίκεντρο τεχνολογικών συζητήσεων αυτή την περίοδο υστερεί σε αυτό το κομμάτι. Το τελικό τους συμπέρασμα είναι πως η νέα συσκευή προσφέρει τους χειρότερους χρόνους διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η βρετανική Which? απαρτίζεται από ένα έμπειρο επιτελείο συντακτών και σε νέα επιμέρους tests που πραγματοποίησαν οι ίδιοι, διαπίστωσαν πως στο ανανεωμένο iPhone 7 το μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να μεγάλωσε, όμως δεν αποδίδει τα μέγιστα και ειδικά με τον ανταγωνισμό το πρόβλημα είναι εμφανέστατο. Σε αυτή την σειρά δοκιμών διαπιστώθηκε ότι η μπαταρία του νέου iPhone δεν ήταν ικανή να παρέχει καλύτερα αποτελέσματα έναντι των Samsung Galaxy S7, LG G5, και HTC 10.

Το iPhone 7 παρείχε αυτονομία χρόνους ομιλίας 712 λεπτών σε κλήσεις μέσω συνδεσιμότητας δικτύου 3G και παρόλο που μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό το νούμερο δεν είναι, καθώς ο άμεσος αντίπαλός του, το Samsung Galaxy S7 με μία φόρτιση παρείχε 1492 λεπτά αυτονομίας για πραγματοποίηση κλήσεων. Καλύτερο όλων ήταν το HTC 10 που άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με 1859 λεπτά για ομιλία (σχεδόν 31 ώρες).

Κατόπιν έγιναν μετρήσεις αυτονομίας για την διάρκεια της μπαταρίας των συσκευών κατά την περιήγησή του στο Internet, με το iPhone να φθάνει τα 615 λεπτά για πρόσβαση σε δίκτυο 3G, 25 λεπτά λιγότερα από τον πλησιέστερο αντίπαλό του το LG G5 με 640 λεπτά στο Ιnternet. Κορυφαίο όλων και σε αυτό το τεστ φάνηκε πως ήταν το HTC 10 με 790 λεπτά αυτονομίας για σερφάρισμα.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως στη στη διάρκεια της μπαταρίας στις κλήσεις, η διαφορά του iPhone 7 από τις Android ναυαρχίδες είναι αρκετά μεγάλη, όμως είναι λογικά τα αποτελέσματα εάν λάβουμε υπόψη τον παράγοντα χωρητικότητας της μπαταρίας που στο νέο μοντέλο iPhone περιορίζεται στα 1.960 mAh όταν οι αντίπαλες εταιρείες εφοδιάζουν τα μοντέλα τους με μπαταρίες των 3.000 mAh. Το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus, από την άλλη πλευρά, διαθέτει 2.900 mAh μπαταρία, αλλά δεν συμμετείχε στη δοκιμή.

[via]
iPhone 7: Υστερεί στον τομέα αυτονομίας έναντι του ανταγωνισμού iPhone 7: Υστερεί στον τομέα αυτονομίας έναντι του ανταγωνισμού Reviewed by D.Pap on 12:59 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.