google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Mi Note 2: Με κυρτή οθόνη, κάμερα διπλού φακού και SD 821 chipset - Techland.gr

Ads

Xiaomi Mi Note 2: Με κυρτή οθόνη, κάμερα διπλού φακού και SD 821 chipset



Ευχάριστα νέα για όσους αναμένουν την κυκλοφορία του Note 2 flagship smartphone εκ μέρους της Xiaomi, ένα smartphone το οποίο θα συνεχίσει την ήδη αξιόλογη πορεία που έχει διαγράψει η εταιρεία στο χώρο των φορητών συσκευών. Μόλις πριν από σχεδόν δυο ημέρες κυκλοφόρησαν ορισμένα νέα renders από τον δημοφιλή tipster γνωστός με το ψευδώνυμο @kjuma. Οι φωτογραφίες λέγεται ότι δείχνουν το Mi Note 2 να καταφθάνει με κυρτή οθόνη, διαγωνίου 5,5 ιντσών σε δυο πιθανές εκδόσεις. Η μια έκδοση θα έχει ανάλυση 1080p, ενώ η άλλη ανάλυση 2k. Εκτός από τα renders αυτά, διέρρευσε στο διαδίκτυο και μια επίσημη εικόνα που παρουσιάζονται αρκετά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής.

Αν δεχθούμε ότι η φωτογραφία είναι έγκυρη, μπορούμε να αποκτήσουμε μια πολύ καλή πρώτη άποψη για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία αναφέρει ότι το Mi Note 2 θα καταφθάσει με κυρτή οθόνη OLED των 5,5 ιντσών, μεταλλικό σώμα και κάμερα διπλού φακού. Παράλληλα τονίζεται ότι θα εξοπλιστεί με Snapdragon 821 chipset της Qualcomm, 6 GB RAM και 128 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Πληροφορίες τοποθετούσαν την παρουσίαση της συσκευής τον Αύγουστο, αλλά σχεδόν ο μήνας έχει τελειώσει, ενώ δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η Xiaomi ετοιμάζει ένα event παρουσίασης. Είναι πολύ πιθανόν η ημερομηνία να μετατοπιστεί για τον Σεπτέμβριο, ενώ άγνωστη παραμένει και η τιμή.

[via]
Xiaomi Mi Note 2: Με κυρτή οθόνη, κάμερα διπλού φακού και SD 821 chipset Xiaomi Mi Note 2: Με κυρτή οθόνη, κάμερα διπλού φακού και SD 821 chipset Reviewed by D.Pap on 8:03 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.