google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Sharp Aquos Z2: Σύντομα στην Ταϊβάν με Helio X20 SoC και 4 GB RAM - Techland.gr

Ads

Sharp Aquos Z2: Σύντομα στην Ταϊβάν με Helio X20 SoC και 4 GB RAM



Συνεχίζοντας αδιάλειπτα την προσπάθειά της στο χώρο των φορητών συσκευών, η Sharp, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες ένα νέο smartphone για την αγορά της Ταϊβάν. Ο λόγος, για το Sharp Aquos Z2 το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση έναντι του ποσού των $284 και έρχεται με πλήρως μεταλλικό σώμα. Εξοπλίζεται, παράλληλα, με MediaTek Helio X20 chipset, οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών 1080p, ενώ φέρει 4 GB RAM και 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος, ο ενδιαφερόμενος χρήστης θα βρει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 16 MP αλλά και μια με αισθητήρα των 8 MP στο μπροστινό μέρος.

Φέρει μη αφαιρούμενη μπαταρία φορτίου των 3.000 mAh εξοπλισμένη με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης MediaTek Pump Express μέσω θύρας USB Type C. Η συσκευή μπορεί να περάσει από το 0% στο 70% σε μόλις 20 λεπτά φόρτισης. Αξίζει όμως να σημειωθεί, ότι η θύρα υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι τις αντίστοιχες του προτύπου USB 2.0. Στο υπόλοιπο σώμα του smartphone διαπιστώνουμε τα ηχεία αλλά και την παρουσία σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

Είναι γεγονός ότι η Sharp αντιμετωπίζει μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, με σημαντική πτώση πωλήσεων στην Ιαπωνία. Η εταιρεία σχεδιάζει να εκμεταλλευθεί την εμπειρία που θα προκύψει από την παρουσία στην Ταϊβάν, για να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, όπως την Σιγκαπούρη, την Ινδία και την Ινδονησία. Αν και δεν σκοπεύει σύντομα να προβεί στην παγκόσμια διάθεση των συσκευών της, η εισαγωγή σε άλλες χώρες είναι εφικτή.

[via]
Sharp Aquos Z2: Σύντομα στην Ταϊβάν με Helio X20 SoC και 4 GB RAM Sharp Aquos Z2: Σύντομα στην Ταϊβάν με Helio X20 SoC και 4 GB RAM Reviewed by D.Pap on 1:36 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.