google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat - Techland.gr

Ads

LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat

Η LG έχει μοιράσει προσκλήσεις για την επίσημη ανακοίνωση του LG V20 στις 6 Σεπτεμβρίου, με τους Κορεάτες να μα δίνουν μικρά hints για το τι θα φέρει. Ένα από αυτά είναι ότι θα είναι το πρώτο smartphone με Android 7.0 Nougat out of the box.

Αν δεν σας έφτασε η ανακοίνωση από την LG, έρχεται και η επιβεβαίωση από την ίδια την Google.
Η Google ξεκίνησε τη διάθεση του Android Nougat για τις συμβατές Nexus συσκευές και στην επίσημη σελίδα της μιλά για το επερχόμενο LG V20.

Για την ακρίβεια, στο τέλος της σελίδας υπάρχει το μήνυμα που λέει «Introducing the new LG V20. The first new smartphone that comes with Android Nougat, right out of the box. Coming soon». Από κάτω ακολουθεί μια εικόνα, που όμως δεν μας επιτρέπει να καταλάβουμε πολλά για το μη ανακοινωμένο LG V20. Από το μήνυμα της Google μαθαίνουμε επίσης ότι η ανακοίνωση των νέων Nexus από την HTC αποκλείεται να γίνει πριν τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του LG V20 θα γίνει 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να βγει στα ράφια από 23 Σεπτεμβρίου ενώ οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 14 του μήνα. Το LG V20 θα επιχειρήσει να σταθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο να πούμε ότι αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Nougat στους επόμενους 2 με 3 μήνες.
LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat Reviewed by D.Pap on 3:12 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.