google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 LG V20: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου - Techland.gr

Ads

LG V20: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου


Αν το LG G5 είναι τόσο αποτυχημένο όσο το παρουσιάζουν τα διάφορα ρεπορτάζ ότι είναι, τότε η LG χρειάζεται πραγματικά ένα δυναμικό χτύπημα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, όσον αφορα τις δραστηριότητες του τμήματος κινητών τηλεφώνων της. Η τονωτική ένεση μπορεί να προέλθει από το διάδοχο του περσινού LG V10, για το οποίο, φήμες λένε, ότι θα ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Το ETNews, ένα αξιόπιστο κορεάτικο site τεχνολογίας, σε δημοσιευμά του ανέφερε ότι τόσο η Samsung, όσο και η LG θα επισπεύδουν την κυκλοφορία των αντίστοιχων ναυαρχίδων τους.

Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Note 7 αμέσως μετά την εκδήλωση στις 2 Αυγούστου, σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, όταν και το Note 5 παρουσιάστηκε στις 13 Αυγούστου και ξεκίνησε την κυκλοφορία του στις 20 Αυγούστου.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του δημοσιεύματος αφορούσε στον διάδοχο του LG V10. Το ETNews λέει ότι, ενώ το όνομα της συσκευής δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ονομάζεται LG V20, παρά LG V11.

Επιπλέον, λέγεται ότι η LG θα επισπεύσει το λανσάρισμα του V20 από τα τέλη Σεπτεμβρίου / αρχές Οκτωβρίου στις αρχές του Σεπτέμβρη. Ο λόγος για τον οποίο η LG προτίθεται να κυκλοφορήσει το V20 νωρίτερα είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με το κίνητρο της Samsung: Ενώ η Samsung θέλει να αξιοποιήσει τις υψηλές επιδόσεις των Galaxy S7 / S7 Edge με ένα νέο χτύπημα στην κατηγορία των phablet, η LG θέλει να ξεχαστεί η κακή γεύση που άφησε το G5 και να εντυπωσιάσει με ένα λαμπρό ολοκαίνουργιο V20.

Φυσικά, η δρομολόγηση της κυκλοφορίας του για τις αρχές Σεπτεμβρίου σημαίνει ότι το V20 θα πρέπει να παλέψει για τα φώτα της δημοσιότητας με το iPhone 7 της Apple. Αλλά αυτό μάλλον είναι προτιμότερο από το να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή αργότερα, το οποία είναι κατά κάποιο τρόπο έξω από τη κρίσιμη σεζόν του Φθινοπώρου.

Δεν υπάρχουν άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες στην δημοσίευση του ETNews σχετικά με το V20, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα δούμε το LG V20 να παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του IFA. Με το Note 7 εκτός, η LG θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση στην έκθεση τεχνολογίας του Βερολίνου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αυτό δεν ακούγεται και πολύ πειστικό. Τα σχέδια για το LG V20 (ή V11) φαίνεται να είναι ακόμη ρευστά, και δεν θα εκπλαγούμε αν τελικά η συσκευή κυκλοφορήσει αργότερα από ότι αναμένεται.

[via]
LG V20: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου LG V20: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου Reviewed by D.Pap on 1:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.